Wpis z mikrobloga

Był windows phone, teraz android, Samsung galaxy a5 2017, boże jakie gówno, serio jeśli ktoś ma na oku samsunga to odradzam xD, #!$%@? bugi jak #!$%@?, nawet jak teraz pisze ten wpis to zacina wtf (google chrome).
Najgorsze było jak ktoś do mnie dzwonił, ja odbieram ale mnie nie słychać xD gdzieś wyczytalem na ang. Forum żeby wykonać połączenie w słuchawkach i problem solved.
Wifi też gubi, serio nie warto, telefon noszony cały czas w etui, zadbany, 0 głupich aplilacji.
#samsung #smartfon #oswiadczenie #android
Pobierz
źródło: comment_MahN7QEy5Bmx0uDnHSoKtr8zicdSrERO.jpg
  • 13
@kokot1 Takie czasy, nie masz flagowca to masz raka przez zwiechy. Pocophone F1 kupisz za 1100zl (to też w sumie flagowiec) i masz luksus użytkowania jak w s10. No, to tyle z mojej strony.
@kokot1: kup smieciofon za małe pieniadze i narzekaj na system. Takie mamy czasy, że za dobry sprzęt trzeba zapłacić. Zawsze możesz wrócić do windowsa albo kupić 5 letniego srajfona albo wywalić 4k na nowego srajfona lub innego flagowca na androidzie. A jak żadna z tych opcji ci nie odpowiada to wracaj do Siemensa SL45i
@kokot1: Potwierdzam, średniaki Samsunga to gówno. A5, A6, A7, A8 i te nowe co niedawno wyszły również nie są zajebiste pomimo swojej ceny.

W tej cenie lepiej kupić jakiegoś chińczyka (Huawei lub Xiaomi).
@tg1310: W cenie 1500 złotych to możesz sobie kupić zeszłorocznego (nieużywanego oczywiście) flagowca, który będzie lepiej wykonany. Recenzje o A50 są akurat średnie jak patrzę na to co mówi o nim Nieantyfan.
@zmasowanyatak: Na końcówkę tamtego roku: najlepszy procesor snapdragon 845 z płynnym chłodzeniem, 6gb ramu, dualsim/sim+sd, zacny aparat, no czego chcieć wincyj? Może sam w sobie to nie jest flagowiec, ale ma podzespoły jak z flagowca.