@m4ko: wypadki komunikacyjne w drodze do pracy dobrze opłacane więc chyba warto xD @na_rowerze_samochodem_360: tak czy siak myślałem żeby w zimie te wydupić i kupić nowy komplet ale nie wiem czy się nie pośpieszyć
@Harmideron: no tak bo to jedyne zadanie opony, trzymać powietrze. @Peenie: mogłeś uszkodzić strukturę wewnętrzną opony, lepiej wymienić albo jeździć max 80
@adirys: straszysz gościa po co ci to? Jak trzyma powietrze i nie ma bąbla to nie ma szans by pękła każdy szanowany wulkanizator ci to powie. Dobra rada nie trolluj
straszysz gościa po co ci to? Jak trzyma powietrze i nie ma bąbla to nie ma szans by pękła każdy szanowany wulkanizator ci to powie. Dobra rada nie trolluj
@Harmideron: no tak bo wiesz jak mocno tą oponą uderzył, jasnowidz się znalazł. Opona w takim stanie z fabryki nie wyszła, więc nie jest ok, prawda? Takie opony kupujesz w sklepie? Nie, to na takich nie jeździsz. Ciekawe co powiesz jak
@adirys: Powiedz mi jakim cudem ma się rozpaść przy np. 180? jakaś podkreślę SENSOWNA argumentacja? Zaczynają wtedy działać inne siły niż np. przy 20? Podstawy fizyki kłaniają się.
#samochody #mechanikasamochodowa #opony #cytrynigumiak
źródło: comment_CeXn8XDP71FZJPFosFJqJfXO1PPs30cB.jpg
Pobierz@Aberworthy: właśnie prędzej bym się spodziewał takiego krawężnikowego suwenira na prawej oponie, nie lewej
@na_rowerze_samochodem_360: tak czy siak myślałem żeby w zimie te wydupić i kupić nowy komplet ale nie wiem czy się nie pośpieszyć
@Harmideron: no tak bo to jedyne zadanie opony, trzymać powietrze.
@Peenie: mogłeś uszkodzić strukturę wewnętrzną opony, lepiej wymienić albo jeździć max 80
@Peenie: w sam raz na dobrą trumnę.
Jak nie krawężnik to dziura
@Harmideron: no tak bo wiesz jak mocno tą oponą uderzył, jasnowidz się znalazł. Opona w takim stanie z fabryki nie wyszła, więc nie jest ok, prawda? Takie opony kupujesz w sklepie? Nie, to na takich nie jeździsz. Ciekawe co powiesz jak
@PanG: tylko nie do tego od @Harmideron: bo to jacyś partacze