Aktywne Wpisy
Mam pytanie co do hipoteki i JDG, jako programista ~30k na fakturze, z zaledwie 3 letnim doświadczeniem, będący nadal na studiach, a jeszcze parę lat temu mającym kredyt studencki i stypendium socjalne.
Zacząłem w tym roku JDG i wszedłem na ryczałt 12%. Z tego co wiem taki ryczałt prawie dyskwalifikuje z hipoteki. Kiedyś będę chciał wziąć kredyt – mogę tymczasowo zmienić ryczałt na inne rozwiązanie podatkowe żeby zmaksymalizować zdolność.
Czy przy ocenie
Zacząłem w tym roku JDG i wszedłem na ryczałt 12%. Z tego co wiem taki ryczałt prawie dyskwalifikuje z hipoteki. Kiedyś będę chciał wziąć kredyt – mogę tymczasowo zmienić ryczałt na inne rozwiązanie podatkowe żeby zmaksymalizować zdolność.
Czy przy ocenie
bekanasto +97
Zawolam też strzelectwo, mam nadzieję, że nie zabiją :) #strzelectwo
Za 25zł masz takie coś: https://www.militaria.pl/strike_systems/luneta_celownicza_strike_systems_4x20_30_30_11024_p12082.xml?cat=335
Nie wiem, jak się to sprawuje, ale za taką kasę bym ryzykował. Zwłaszcza, że alternatywą poniżej 100zł będzie raczej tylko jakaś używana. Co też nie jest złym rozwiązaniem.
Dzięki za pomoc :)
W tej swojej wiatrówce masz ten fabryczny celownik optyczny, czy stałe przyrządy celownicze?
Ale oczywiście dla frajdy - jasna sprawa. Niemniej warto od czasu do czasu potrenować na stałych przyrządach. Będzie Ci potem łatwiej na broni palnej (;
@Cyganowski: dzięki, posprawdzam!