Aktywne Wpisy
Rembrant +779
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +23
Koła zębate się kręcą, drzwiczki otwierają, a ja się jaram (ʘ‿ʘ)
#busyboard #diy #handmade #chwalesie #usmiechbombelka
@eloar dajesz dziecku wcześniej coś takiego by ćwiczył i się rozwijał szybciej. Łatwiej też mu ćwiczyć i ruszać rzeczy, których zwyczajnie nie ma standardowo.
A przelacznik w sumie nic nie przelacza, a glowny urok jego odkrycia w domu to wlasnie fakt, ze zapala badz gasi światło.
Komentarz usunięty przez autora
Widzę, że jesteś dumny ze swojego projektu. Ale może wyjaśnisz z czego? Z tego, że koła zębate użyłeś w tablicy manipulacyjnej? Przerost formy nad treścią. Ale przed kolegami będziesz szpanował jaką to ty (specjalnie z małej litery) masz tablicę manipulacyjną. Może byś lepiej wykorzystał koła zębate?
@Insane_Mike: Co do przełączników i gniazdek: prześledziłam wpisy rodziców, którzy umieszczali takie rzeczy na swoich tablicach i znakomita większość mówiła, że dzieciaki właśnie później nie interesowały się gniazdkami w domu, bo miały "swój" na tablicy. To przemyślana decyzja ( ͡º ͜ʖ͡º)