Wpis z mikrobloga

@WrzeCiOna: ale w sumie pokolenie moich dziadkow biedowalo odbudowujac ten kraj, pokolenie rodzicow #!$%@? wypracowujac dobrobyt, moje pokolenie cieszy sie wzglednie stabilna I dobra sytuacja choc roznie to bywalo pare lat temu, czy obecne beda na szczycie tej sinusoidy?
  • Odpowiedz
@WrzeCiOna: Tylko pytanie, czy to kwestia traumy po wojnie, czy jednak okoliczności ekonomicznych i społecznych (do których wojna się przyczyniła, ale jednak nie o nią samą chodzi). U nas kraj był w rozsypce, mieliśmy zsowietyzowane społeczeństwo, nie mieliśmy wolnej gospodarki.
  • Odpowiedz
@WrzeCiOna: myślę o pokoleniu roszczeniowych księżniczek, którym pchane są debilizmy o ich zajebistości i wyższości, wychowane w agresywnej trzeciej fali feminazizmu hołdującej hasłom "zniszczyć mężczyzn", poprzez kompleksy, że wszystko co polskie to najgorsze.
  • Odpowiedz
@WrzeCiOna: wątpię. Lubię tą waszą grę pt. nie jestem taka jak inne. To taki mechanizm wybicia się, szczególnie swoich genów, na tle innych kobiet. Mężczyźni robią to inaczej, ale zasada jest taka sama. Za stary i doświadczony jestem na takie kity, koleżanko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz