Wpis z mikrobloga

@ReallyBro to jest raczej to, bo widzę że ten system kabli bierze tylko te z tyłu, gdy się telefon do tego zestawu łączył odcinało przód głośniki a z tyłu leciało to co w telefonie, dzięki wielkie, śmieci do wywalenia
@ReallyBro: wiem wiem, posiadam bardzo podobne , chcę przywrócić do stanu "fabrycznego" , problem z niedziałającymi syczkami już naprawiłem, też była jakaś kostka, która odcinała właśnie syczki tył cały czas praktycznie .
@ReallyBro: Dobrze że w e39 nie mam dokładanego alarmu, pamiętam jak w Vectrze B miałem alarm, pod stopami kierowcy był taki przełącznik, i jak się go włączyło, to po zamknięciu centralnym zamkiem z pilota wszystkie szyby w dół leciały :D
@ReallyBro: Dlatego jak kupuję auto to wywalam wszystko co dokładane, nie lubię mieć zbędnych śmieci, często takie dokładki też akumulator męczą, dobra wywaliłem to, okazało się że na końcu tego czarnego kabla co wychodził z tej puszki jest jack ale nie 3.5mm, troszkę mniejszy, wychodził dokładnie za portem OBD przy kierowcy, kabel na odcinku 3 metrów chyba w 5-6 miejscach klejony taśmą izolacyjną. Domyślam się że ten jack szedł do centralki