Aktywne Wpisy
Dominias +477
#feels #gry #pubg
Kumpel przegrał w drugiej rundzie z bialaczką, odszedł w pierwszy dzień świąt mając 34 lata, zostawiając żonę i 4-letnie dziecko. Kumpel z którym znałem się od dzieciaka.. poszedł w świat i wspólnie czas spędzaliśmy głównie grając w gry. Jakie to było #!$%@? uczucie kiedy spojrzałem wczoraj na jego nick na Steam i uświadomiłem sobie, że już nigdy nie zawoła na partyjkę w Pubg (╥﹏╥)
Kumpel przegrał w drugiej rundzie z bialaczką, odszedł w pierwszy dzień świąt mając 34 lata, zostawiając żonę i 4-letnie dziecko. Kumpel z którym znałem się od dzieciaka.. poszedł w świat i wspólnie czas spędzaliśmy głównie grając w gry. Jakie to było #!$%@? uczucie kiedy spojrzałem wczoraj na jego nick na Steam i uświadomiłem sobie, że już nigdy nie zawoła na partyjkę w Pubg (╥﹏╥)
bachuxd +209
Sam główny bohater, a raczej aktor, wypowiadał kwestie jakby te były wyrwane ze środka zdania, nieco wymuszone, ale chyba to po prostu kreacja, bo nie zauważyłem tego podczas wywiadu.
Za to jest zbyt dużo przekleństw, wśród których najbardziej ulubionym jest „#!$%@?”.
Oglądało mi się fajnie do połowy, resztę obejrzałem tylko po to, żeby poznać