Wpis z mikrobloga

#heroes3 #heroesofmightandmagic Gra ktoś w to w ogóle jeszcze? Bo ja od początku wakacji maniaczę dzień w dzień i szukam jakichś fajnych map dla dwóch osób w sojuszu, jak ktoś ma jakieś, to chętnie przygarnę. Bo te customowe już wszystkie L i XLki oblatałem, łącznie z przerabianiem w edytorze, żeby można było grać w sojuszu na mapach, gdzie w oryginale sojuszu nie ma :|
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Luxik: większa armia złudna, bo jak nie masz zamku, to populacja jednostek wynosi bodajże 50%. Więc jak pójdziesz w stronę kapitolu to i hajs się zgodzi i tempo rozbudowy zachowasz. pod koniec 3 tygodnia możesz mieć już kupiony budynek ostatniej jednostki :D
  • Odpowiedz
@PanKawa: ale ja zamek bardzo szybko stawiam, po prostu potem mam mega dużo jednostek + ratusz :P ale spróbuję w eko pójść tak jak radzisz, za jakąś godzinę zaczynamy grać na jednej z tych mapek, co mi wyżej linkowali :)
  • Odpowiedz
@Fheat: ja kocham Zamek, na drugim miejscu zaś Nekro i Lochy. Bastion jest mocny, ale jakoś nigdy się nie wkręciłem w granie nim.

Swoją drogą plusem bohaterów z Zamku jest to, że dostają umiejętności które sobie cenię :D Magia powietrza, ziemii, inteligencja, wiedza, dyplomacja...
  • Odpowiedz