Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć jakim #!$%@?, do tej pory, po ponad 20 latach, nadal nie wyszło żadne oficjalne MMO o Pokemonach do #!$%@? nędzy. Czy Nintendo może się w końcu ogarnąć, czy już do końca życia, do #!$%@? pana, będziemy grali w #!$%@? gry www, pirackie mody online, otsy na silniku tibii i inne desperackie próby stworzenia czegoś na co cały świat czeka od dekad. ŻĄDAM STWORZENIA MMO POKEMON. 2D/3D/VR JEDEN #!$%@?. CHCE ŁAPAĆ #!$%@? POKEMONY PRZEZ INTERNET ZANIM ODEJDĘ Z TEGO ŚWIATA. MIARKA SIE PRZEBRAŁA.
#pokemongo #gry
b.....i - Może mi ktoś wytłumaczyć jakim #!$%@?, do tej pory, po ponad 20 latach, nad...

źródło: comment_XEBuerWggwVShqn3J9SfhSjtVN9zUzBS.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • 4
@lordNjordhr ty widziałeś jaki hype jest na każdą nową odsłonę pokemonów? Widziałeś ile osób gra w pokemon go, ile osób obserwuje ten tag na Mirko? "Moda" na pokemony się nie skończyła, daleko jej do tego.
  • Odpowiedz
@borsuczki_robio_sztuczki: Nie nie widzialem, za duzy ejstem zeby sie interesowac pokemonowami. skonczyla, keidys co rusz, w mc pokemony, w zabawkach, w czipsach ajkies gownoplastikowe tazosy, gry i filmy, a teraz nic nie wychodzi. tylko to go. a fenomenem tej gry jest cos zupelnie innego.
  • Odpowiedz
  • 6
@lordNjordhr o czym ty w ogóle #!$%@?. Główny trailer filmu ma 60mln wyświetleń na YouTube. Reklamy lecą w telewizji i radiu za granicą xD Dobra koniec dyskusji, bo nic nie masz do powiedzenia nic poza kłamstwami.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@borsuczki_robio_sztuczki: każde mmo to nudne jak śmierć grindery. W sumie każda gra pokemon jest grinderem ze szczątkowa fabuła, a przeniesienie jej do mmo stworzy najnudniejsze mmo na świecie. Rozumiem walki pokemon super ekstra, ale w rzeczywistości to będzie wyglądało tak, że będziesz walczyl z ziomkami, którzy zrobili idealnie matematyczny team przez jajeczka, a sama walka też będzie według poradnika.
Lubie pokemony, ale walka online w nich jest jak rozwiązywanie równań.
  • Odpowiedz
  • 0
@Izanagi013 w zasadzie nie chodzi mi o przeniesienie obecnego gameplayu do gry online - to już mamy w grach typu PokeMMO, Pokemon Revolution itp. Chodzi mi po prostu o grę w tym uniwersum - walka i zamysł mógłby być zupełnie inny.
  • Odpowiedz