Wpis z mikrobloga

#patostreamy
#danielmagical chciałem wam tylko powiedzieć, że w tym momencie niektórzy z was tej całej chalastry z tego tagu, pibeczki, mireczki, przemaski, i inne meble do stawiania na nich naczyń, są w niższej hierarchii magicalowej niż pezet, małysz i baobab. Gratuluję wam degradacji, żeby prosić się o strima magicala od ładnych kilku miesięcy niezła tam beke musi toczyć z was fasmagical i jego nosaczetta, jemu się hajsik nie kończy dlatego wam strima nie odpali, jak to on sam stwierdził "mogę, ale nie musze" i wy go do tego nie zmusicie tylko dlatego, że nie macie co robić i jedyną wasza rozrywką jest magical i jego rodzinka nad urwiskiem.

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jebbun: masz rację. ja tu zaobserwowałem 3 frakcje. Obłudnika,Lordozy i tego zboczeńca co gwałci psy,a potem je pali w piecu. Wymienił bym jeszcze górala ale pewnie nikt tu się nie przyzna, że go ogląda bo to jak przyznać się do pedofilstwa.
  • Odpowiedz
@Kramich: te osoby kiedyś śmiały się z baobaba, pezeta i małysza, a teraz prosząc o strima są na ich poziomie bądź niżej bo robią to nagminnie.
  • Odpowiedz
I te komy "daniel wracaj do zdrowia" mam wątpliwości czy aby madki które wysyłały kiedyś donejty to nie są te same osoby co na wykopie.
  • Odpowiedz
Nawet ciężko jest pomyśleć, że to sarkazm gdy cały profil mają zasypany spuszczaniem się nad obłudnikiem
  • Odpowiedz
@jebbun: ja bym powiedział,że oni się utożsamiają z magikarpiem więc co za tym idzie podobne charaktery. Wyobraź sobie 3k takich magikali ,2k gurali czy lordoziakow
  • Odpowiedz