Witam Mirki, potrzebuję radę: - szukam najlepszej oferty w duecie - tzn 2 numery - potrzebuje najmniej 10GB na telefon - w roamingu rozmowy i sms za darmo plus jakiś pakiet danych Co polecacie? Obecnie jestem w nju, tu mam na razie 10GB na 2 nr jest to dla mnie za mało #telefony #orange #plush #play #njumobile #abonament
@cstach: nie nauczyłeś się jeszcze, że każdy poleca co innego?. Sprawdź co ci pasuje. Zawsze można przenieść numer gdzie tylko chcesz. Odpuść sobie tylko mnvo,a kieruj się bardziej zasięgiem w miejscach najczęściej uczęszczanych.
@cstach: Na kartę masz już w standardzie minimum 10GB internetu w pakietach za 25 zł. Play rozdaje często za darmo, i niewykorzystany internet idzie na kolejne miesiące. Orange co miesiąc pakiet rośnie o 1GB, jeśli nie zapomnisz o doładowaniu na odnowienie pakietu, itd.
@rukh: myślę o abonamencie i mam 2nr, wtedy powinno być coś taniej. Kusi mnie plush, ale słyszałem że przeniesienie nie jest szybkie a wciskają nr tymczasowy za ktory trzeba płacić, też nie wiem jak z poziomem usług u nich
@cstach: Od abonamentów się najlepiej trzymać z dala. Udają że telefony będą tańsze. Za rok czy za dwa standardem będzie 20GB na karcie, a w abonamencie nadal będziesz miał tylko 10GB.
Z kartami też nie trzeba się bawić. Np. na stronie swojego banku lub operatora ustawisz automatyczne doładowywanie 25 zł, a w telefonie na karcie uruchomisz cykliczny pakiet w tej cenie. I masz zautomatyzowane płatności. Nigdy nie zapłacisz ponad kwotę,
@cstach: i łatwo przenieść numer z operatora do operatora. Bo nic cię nie wiąże w żadnym abonamencie. Mój brat tak robi, bo cebuli na internecie dla nowych klientów.
- szukam najlepszej oferty w duecie - tzn 2 numery
- potrzebuje najmniej 10GB na telefon
- w roamingu rozmowy i sms za darmo plus jakiś pakiet danych
Co polecacie?
Obecnie jestem w nju, tu mam na razie 10GB na 2 nr jest to dla mnie za mało
#telefony #orange #plush #play #njumobile #abonament
https://www.plus.pl
https://www.play.pl
Play rozdaje często za darmo, i niewykorzystany internet idzie na kolejne miesiące.
Orange co miesiąc pakiet rośnie o 1GB, jeśli nie zapomnisz o doładowaniu na odnowienie pakietu,
itd.
Z kartami też nie trzeba się bawić. Np. na stronie swojego banku lub operatora ustawisz automatyczne doładowywanie 25 zł, a w telefonie na karcie uruchomisz cykliczny pakiet w tej cenie. I masz zautomatyzowane płatności. Nigdy nie zapłacisz ponad kwotę,