Aktywne Wpisy
prezeskuliziemskiej +376
#zlodzieje #zabka #pomocy #krakow
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Jacques-Pierre +108
Te dziesiątki zagmatwanych teorii, które przewijają się na tym tagu, że Arya się odbiła od stojaka na strzały, spadła z drzewa albo Brann ją przywołał czy przyleciała na zwargowanych #!$%@? srokach, że WW spiskowali i przepuścili specjalnie Aryę xDD
Kurde gdyby coś z tego było prawdą to takie rzeczy byłyby pokazywane na ekranie na bieżąco żeby widz wiedział co się dzieje i nie czuł zażenowania xD a nie w 8x04 będą na siłę ratować co zostało skopane w 8x03.
#got #graotron
@szyderczy_szczur: tak, czytałem gdzieś poważną teorię, że ci generałowie czy jak im tam specjalnie puścili Aryę bo się zbuntowali przeciw NK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale boli mnie szarża z dupy Dothraków prosto w noc. ,Słuchajcie musimy zabić tylko króla, dobra #!$%@? tam, lecim w mrok’
No i to że wszystko w półcieniach kręcone. Ponoć miała to być wiekopomna scena batalistyczna w dziejach telewizji, a tu jakaś szara pikseloza, nie wiadomo kto gdzie atakował. Chyba