Aktywne Wpisy
WielkiNos +103
Czytam sobie dziś na jednej stronie: kobieca postać ma odegrać znaczną rolę w Grand Theft Auto VI - co z pewnością jest ekscytujące.
I myślę sobie wtf co jest ekscytującego w na siłę wciśniętej w imię poprawności politycznej baby do męskiej gry? Przecież to się odechciewa grać i widzę, że nie tylko ja tak mam.
#gry #gta #gtavi #przemysleniazdupy #gorzkiezale
I myślę sobie wtf co jest ekscytującego w na siłę wciśniętej w imię poprawności politycznej baby do męskiej gry? Przecież to się odechciewa grać i widzę, że nie tylko ja tak mam.
#gry #gta #gtavi #przemysleniazdupy #gorzkiezale
szuwarek +769
Rymanowski: pan jako Schwarzenegger
Hołownia: to nie jest Schwarzenegger tylko giga chad
NIE MAM PYTAŃ xD
#sejm #polityka #holownia #polsatnews
Hołownia: to nie jest Schwarzenegger tylko giga chad
NIE MAM PYTAŃ xD
#sejm #polityka #holownia #polsatnews
#mocnyvlog
ja świętość Marcina na teren wizji nie omieszkam skomentować, oczywiście jak będzie taki odcinek xD
Bo jak on tam się zjawi to za nim chorda rycerzy robiących syf w komentarzach. Bo zasypią je swoimi mądrościami od komody i nie będzie można znaleść pomocnych komentarzy ani mie będzie można znaleźć pomocy o terenówkach bo będzie milion odpowiedzi kup patrola super safari
podobnie miał PATER jak rozstał się z rudym (#!$%@?ł go) to lansował się Blondynką (Faza ) która obecnie najwidoczniej juz do niego nie pała miłością gorzały xD
Iwona to jakaś modelka co się raczej nie lubi ruchać, chyba że z pluszowym misiem w kabinie TROKA :D
Pater wystawił swoja byłą do filmów i był zalew komentarzy od stulejarzy
podobie chyba Faza który zgłupiał całkowicie od SANDRUSI
współny mianownikk:stulejarze w Polszy to na serio problem xD
Ale to nie wiedziałem, że pater rozstał się z tą laską. W zasadzie trochę już go mniej oglądam od tunguskiej i polska od A do Z
Faza racja #!$%@?ło mu totalnie pantofel straszny i wyprawy z tą laską nie oglądałem.