Wpis z mikrobloga

@DonJohnsonXIII: Tu akurat z akcji się wyłączam bo bardzo lubię terenwizje i to oni mnie nakłonili i planuje "przez nich" :D zakup terenówki (ale raczej do lekkiej jazdy po lesie i drogach gruntowych) więc nie chcę wyłapać bana
@DonJohnsonXIII: ja mimo wszystko nie chce go tam widzieć bo zbruka dobre imię kanału po tym jak były tam takie postacie jak Irytujący Historyk i Przemysław...
Bo jak on tam się zjawi to za nim chorda rycerzy robiących syf w komentarzach. Bo zasypią je swoimi mądrościami od komody i nie będzie można znaleść pomocnych komentarzy ani mie będzie można znaleźć pomocy o terenówkach bo będzie milion odpowiedzi kup patrola super safari
@DonJohnsonXIII: aaaaaa Edytka :) ładna dziewczyna. No trochę burza była ale chyba bardziej ze strony stulejarzy. I to tez może być powód dla którego już się nie pojawia bo te komentarze już się robiły obrzydliwe... no można powiedzieć komplement, że łada jest ale bez przesady i takich napastowań seksualnych...
@Kajok33: Iwona to stara atecjara, ciekawe czy lubi sie ruchać na prawdę xD przepraszam za język. Nie oglądam jej bo zimna i wyrachowana xD
podobnie miał PATER jak rozstał się z rudym (#!$%@?ł go) to lansował się Blondynką (Faza ) która obecnie najwidoczniej juz do niego nie pała miłością gorzały xD
@Kajok33: ale co ?!
Iwona to jakaś modelka co się raczej nie lubi ruchać, chyba że z pluszowym misiem w kabinie TROKA :D
Pater wystawił swoja byłą do filmów i był zalew komentarzy od stulejarzy
podobie chyba Faza który zgłupiał całkowicie od SANDRUSI
współny mianownikk:stulejarze w Polszy to na serio problem xD
@DonJohnsonXIII: no i już wszystko jasne.
Ale to nie wiedziałem, że pater rozstał się z tą laską. W zasadzie trochę już go mniej oglądam od tunguskiej i polska od A do Z
Faza racja #!$%@?ło mu totalnie pantofel straszny i wyprawy z tą laską nie oglądałem.