Wpis z mikrobloga

Mialem w szkole sredniej kilku dobrych kolegow, z ktorymi spedzalem sporo czasu poza szkołą. Skonczylem szkole i kazdy poszedl w swoja strone. A jak dzisiaj widze jak te wszystkie #rozowepaski wrzucaja zdjecia z zakonczenia roku, pełne żalu i łez to mnie na rzyganie tęczą bierze. „Moje najukochańsze, bede tesknic”. Tylko kobiety potrafia byc takimi emocjonalnymi pi*dami i przywiazywac sie do ludzi...
#gownowpis
  • 9
@nielubiemasla: @czuczupikczu: Ja tez tworzylem normalne relacje, nie bylo dnia w szkole, zebym z kazdym w klasie nie zamienil jakiegos slowa a z 12 osobami z klasy regularnie widywalem sie po zajeciach.

„Moze to kwastia dojrzalosci i swiadomosci”

No rzeczywiscie dojrzalosc, kiedy placzesz za psiapsiulkami jak dziecko z podstawowki.

Gdyby to byla kwestia swiadomosci to by nie plakaly bo bylby by swiadome, ze takie jest zycie, jedna grupe ludzi sie
@kezioezio: niektórzy zmianę pracy tak właśnie przezywają, ale to chyba trzeba potrafić zaangażować się emocjonalnie a nie do wszystkiego podchodzić na wyjebce. Płacz to nie domena dzieci, dorośli tez mogą, normalna reakcja na niektóre emocje, ale jak widać jesteś na etapie gdzie okazywanie uczuć = dziecko, stad takie bzdurne wnioski wyciągasz :)