Aktywne Wpisy
ŁO #!$%@? XDDD Na tiktoku właśnie p0luski mają trend i wstawiają głupkowate filmiki, że wolałyby spotkać w lesie niedźwiedzia niż mężczyznę xDDD no tak incel który boi się własnego cienia zrobi ci większą krzywdę niż 200 kilowe zwierze xDDDD ja piehdole kuhwaaa p0lki wszystko ma swoje granice XDDD p0luski że wy wstydu nie macie takiego guwna wrzucać do internetu XDDDDDDDDDDDD
#depresja #p0lka #przegryw #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#depresja #p0lka #przegryw #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
cambiasso +128
#nauczyciele hurr-durr biorą uczniów za zakładników protestując (lub jak kto woli - walcząc o swój byt).
Naprawdę, jeżeli dla Was to taka wielka tragedia, że ktoś nie napisze matury czy innego gówna na czas i że to niby przekreśli jego RZYCIE i PRZYSZŁOŚĆ, to ja słabo widzę to nowe pokolenie w ogóle...
Nie przekreśli im to życia, mimo że nie jest to nic fajnego, ale pomyśl co to zrobi z naszą gospodarką i jakie będą tego konsekwencje, w tym roku nie przybędzie kilkadziesiąt tysięcy osób do pracy (ok, ok część by szła na studia
@arti040: a ja mam trochę bekę z ciebie
I te całe gadanie ile to godzin muszą przygotowywać się do lekcji, nauczyciel po kilku latach nauczania tego samego przygotuje się do lekcji w czasie przerwy... Mi w szkole zawsze powtarzali że dzwonek na przerwę
Rok przerwy w życiorysie to nie jest takie wielkie nic. Co z tego że zapowiadali miesiąc wcześniej? to nie powód żeby udupić niewinnych uczniów... Złotówy blokujące Warszawę też bronisz bo zapowiadali strajk wcześniej?
Nauczyciel który od wielu lat uczy tego samego większość materiału ma w małym paluszku. Nie okłamujmy się, każdy z Nas z początku w pracy musi się bardziej przyłożyć, a po paru latach
No to też napisałem, że jestem za podwyżkami, odpowiednio do sukcesów ich uczniów, im lepiej nauczyciel uczy tym więcej powinien zarabiać. Jeśli jego uczniowie np na maturze czy egzaminach końcowych odnoszą sukcesy to odpowiednio wysokość jego pensji powinna zostać zwiększona. No i oczywiście kosztem wycofania karty nauczyciela.
Jeśli jakiś nauczyciel umie
Ale ja nie wiem ;-) Nie jestem nauczycielem.