Aktywne Wpisy

fundacjawosp +310
❤️Mamy to! 33. Finał WOŚP wystartował w przytupem!
❤️W tym roku gramy dla onkologii i hematologii dziecięcej
❤️Na start na koncie finałowym znajdują się ponad 42 miliony zł. Jest więcej niż w zeszłym roku o tej samej porze! 🥰
❤️Bądźci
❤️W tym roku gramy dla onkologii i hematologii dziecięcej
❤️Na start na koncie finałowym znajdują się ponad 42 miliony zł. Jest więcej niż w zeszłym roku o tej samej porze! 🥰
❤️Bądźci
źródło: 01_fb_kwota_deklarowana_na_start_33_final
Pobierz

Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Czy jest tutaj ktoś kto też ma traumę po studiach? Zewsząd się słyszy, że studia to najlepszy czas w życiu, ja chcę o nim zapomnieć. Uczyłam się dobrze w szkole, mimo to nie dostałam się na te studiach co chciałam i musiałam iść na to co było. Studia nie były łatwe, na początku nawet mi się podobało, ale im bliżej było końca tym gorzej... Skończyłam je ze słabą oceną, teraz po latach czuję, że nic z nich nie wyniosłam, a jeszcze czuję się uwsteczniona. Wielkich znajomości też nie zrobiłam, praca jest byle jaka.
Czasem budzę się w nocy, przypominają mi się różne rzeczy z tamtego okresu i jest mi bardzo wstyd za siebie.... Gdybym mogła cofnąć czas...( ͡° ʖ̯ ͡°)
(gdyby ktoś się pytał czemu w to brnęłam, to odpowiadam - nie miałam innej perspektywy, nic innego nie umiałam).
#studbaza #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Zaakceptuj swoją aktualną sytuację, a jak chcesz coś zmienić, to pomyśl, co i w jaki sposób możesz to poprawić.
Idź naprzód, nie rozmyślaj nad przeszłością, bo Ci życie ucieka.
Zgadzam się jednak z przedmówcami, że szkoda życia na to, by zamykać się w sobie, tkwić w przeszłości i niejako pozwalać na to, by cię niszczyła od
dla mnie moje studia i moja praca to byla czysta pasja. uczcenie sie do egzaminow bylo uciazliwe ale robilam to z ciekawoscia.
obecnie praca mnie wciaga na milion procent bo mnie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: nie musiałaś, studia nie sa obowiazkowe
ale wymagało to ode mnie ogromnej pracy na terapii. z tego co wiem, jest bardzo dużo osób z podobnymi problemami, a przynajmniej w moim otoczeniu w okolicach 2-3 roku to była po prostu plaga,