Wpis z mikrobloga

Jezu ale dlaczego te kury ciągle w klatce siedzą. Tyle trawnika, dlaczego ich nie wypuszczą. Przecież to norma że kury p----------ą po podwórku #bigbrother
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Braand: Ale kura to k---a nie mysz, że przejdzie przez dziure w płocie. i nie chodzi o klatkę tylko oto, by ją po prostu otworzyć. kurniki na wsi też są otwarte i zamykane na noc. nikt nie trzyma kur w piwnicy pod kluczem.
  • Odpowiedz
@Bigbrother: mieli zrobić ogrodzenie a nie zrobili, żeby miały wybieg. Szczerze ta niewiedza ludzi też mnie drażni. Jak można mieć ponad 40 lat im mówić " że jak kura znosi jajko to jest szczęśliwy"
  • Odpowiedz
@Dumbledodge: ja tez jestem wykopkiem wiec nie dawaj sobie prawa segregowania na lepszy i gorsze sorty. Już taki jestem jest. Po drugie czytaj ze zrozumieniem i już. Nie ucz logiki bo twoje wczorajsze wpisy które wyśmiała połowa tego forum mówią ze ty logicznie po prostu nie myślisz
  • Odpowiedz
@Bigbrother: po pierwsze nigdzie nie wprowadziłem segregacji, ale takie czasy, że każdy czuje się urażony byle czym. po drugie "Już taki jestem jest"- nie wiem co na to odpisać. po trzecie- czytam ze zrozumieniem i dlatego zwróciłem uwagę. po czwarte- dobrze jest się dowiedzieć, że wczoraj dodawałem wpisy. jak już chcesz kogoś zaatakować to zrób research, który zajmie ci dłużej niż 1 sekundę. jesteś typową napinaczką, która myśli, że zjadła
  • Odpowiedz
@Bigbrother: po prostu nienawidzę takich ludzi... to mój pierwszy wpis takiej długości na tym koncie (przecież wiesz bo czytałaś wszystkie, a te z wczoraj wyjątkowo dogłębnie). i ostatnia deska ratunku napinacza bez argumentów- c-----y śmieszek. elo
  • Odpowiedz
@Dumbledodge: jak ktoś pisze do mnie - nienawidzę takich ludzi - a wcześniej mi wypinając ze jestem nastawiona zle do innych - jest k---a przykładem braku logiki właśnie. I tu się kończy twoje rumakowanie. Sprawdź sobie znaczenie tego bardzo mocnego słowa. Albo jak to napisałeś - czytaj dwa razy zanim coś napiszesz.
  • Odpowiedz
@Bigbrother: nienawiść pojawiła się razem z udarem po czytaniu twoich wypocin. niestety, bardzo rzadko, ale tutaj ma uzasadnienie, a szkoda... uważam, że po 1 odpowiedzi powinnaś to zakończyć, ale jak już wspominałem wszystkowiedźmość nakazuje kontynuację. i jak już piszesz mi o ponownym czytaniu, to radzę samemu najpierw to zrobić "a wcześniej mi wypinając ze jestem"- ja tam nic nie wypinałem. elo x2
  • Odpowiedz