Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Obowiązkowe elementy każdego to:
1. Budzą się piękne, wypoczęte a skrzaty zrobiły im lekki make up no make up.
2. Pierwsze co robią po przebudzeniu to rozsuwają zasłony i kontemplują w ciszy początek dnia: koniecznie słonecznego.
3. Siku nie muszą.
4. Czas na śniadanie, jak codziennie będą to wegańskie łuski smoka z jarmużem skąpanym w łzach niemowlaka na fancy talerzu (10% zniżki z linku w opisie).
5. Codzienna pielęgnacja koniecznie szczoteczka foreo luna (10% zniżki z kodem RobieToZaFree)
6. Tv Mango kosmetyków totalnie nie sponsorowanych.
7. Słodkie ujęcie na mieszkanie kawy, w tle leżą tulipany bo każdy ma kilka tulipanów luzem na stole.
8. I to koniec kochani zostawcie suba, łapkę w górę i dzwoneczek baaaaj
(-‸ლ)
a jak budzi sie czlowiek
1.napeirdala budzik, k---a tzreba wstac
2. wstales, to musisz sikac, gorzej jak jestes chlopem a w nocy nie poruchales, bo stoi jak bys rok nie ruchal i nici z sikania, a szczac sie chce
3. patzrysz na zewnatrz, jest wolne, jest c----w, musisz z---------c do pracy swieci slonce i j----e papugi spiewaja piesni.
Komentarz usunięty przez moderatora
Powiedz mi ty, czy pokazywanie jak się wstaje to ma w ogóle jakąś wartość?
Ogólnie nie ma żadnej wartości. Ludzie od zawsze lubią podglądać innych więc przekłada się to na wyświetlenia. Jedyne plusy dodatnie jakie widzę to bardzo rzadko możliwość poznania jakiegoś fajnego przepisu na śniadanie, jakiegoś fajnego triku w pielęgnacji. W praktyce jednak jest to tak sztuczne i udawane, że nie ma żadnego