Wpis z mikrobloga

Cześć! ()
Szukam przyjaciół, jest ktoś może chętny? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@tomasz-terlecki: To z atakowaniem i obrażaniem to na plus w moim przypadku.
O wiele bardziej wolę taką opcję niż mieć kija w pewnej części ciała. A wyczuć aronię i zioła prowansalskie to da się wyuczyć. Ale no musisz powiedzieć, że zazdrosny nie będziesz
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki: Tomaszu, te żarty o "kiju w dupie" to była czysta ironia, której jak zwykle nie potrafiłeś wyłapać.
Jednak jestem dość pobłażliwą osobą i rozumiem, że to drobne nieporozumienie spowodowane jest Twoim autyzmem. Na przyszłość aby nie dochodziło do takich sytuacji poproś mamę, aby podpowiadała Ci co jest żartem a co nie ;)

Co do chipsów octowych - nawet nie będę z Tobą dyskutować na ten temat, bo oboje dobrze
  • Odpowiedz
@djavulen: Może i czasem nie rozumiem pewnych Twoich humorów, ale to nie znaczy żeby mnie od razu obrażać publicznie. To że jesteś pobłażliwą osobą to był najśmieszniejszy żart jaki słyszałem w tym miesiącu (nie miałem czasu oglądać kabaretów) winszuje.
A od bierdol się od bułki mlecznej z pasztetem mozarella i ogórkiem i od nas
  • Odpowiedz
@djavulen: Możemy też poczekać aż rudeposter zacznie spamić wpisami to Tomuś będzie tak zajęty swoim chłopakiem, że nie będzie trzeba niczego za jego plecami robić.
@tomasz-terlecki: A do Ciebie Tomeczek to mam tylko jedną wiadomość, chipsy octowo solone to jedzą tylko osoby bez duszy i anglicy(czyli w sumie ta sama grupa społeczna)
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki: Faktycznie, może i za bardzo dałam ponieść się emocjom. Ale zauważmy, że w Twoich wcześniejszych komentarzach ubliżałeś mi od osoby płaczliwej (sic!), atakującej, obrażającej wszystko i wszystkich, z kijem w dupie
Ach, te podwójne standardy - Tomek jak zawsze nietykalny. Nie można powiedzieć złego słowa bo zaraz obraza
Jestem pobłażliwą osobą, ale moja tolerancja ma swoje granice - tutaj delikatnie ją przekroczyłeś ;)
Aczkolwiek cieszę się, że mogłam poprawić
  • Odpowiedz