Aktywne Wpisy
Jovynsorek +4
Lud musi zdecydować : #rolnikszukazony
Co jest tajemnicą?
- Ma benisa 8.0% (26)
- Była z mokebe 15.4% (50)
- Jest dziewicą 8.6% (28)
- Jest transem 8.0% (26)
- Ma kaszojada 59.9% (194)
dam115 +39
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Szukam przyjaciół, jest ktoś może chętny? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeżeli jednak mi nie ufasz i potrzebujesz referencji to wal do @tomasz-terlecki on na pewno Ci powie parę pozytywów na mój temat.
Nie chcę żeby był zazdrosny :C
O wiele bardziej wolę taką opcję niż mieć kija w pewnej części ciała. A wyczuć aronię i zioła prowansalskie to da się wyuczyć. Ale no musisz powiedzieć, że zazdrosny nie będziesz
Ale ona ma kija w dupie (sama mi przyznała mogę udowodnić) i beznadziejny smak (nie lubi chipsów octowo solonych)
Jednak jestem dość pobłażliwą osobą i rozumiem, że to drobne nieporozumienie spowodowane jest Twoim autyzmem. Na przyszłość aby nie dochodziło do takich sytuacji poproś mamę, aby podpowiadała Ci co jest żartem a co nie ;)
Co do chipsów octowych - nawet nie będę z Tobą dyskutować na ten temat, bo oboje dobrze
A od bierdol się od bułki mlecznej z pasztetem mozarella i ogórkiem i od nas
@tomasz-terlecki: A do Ciebie Tomeczek to mam tylko jedną wiadomość, chipsy octowo solone to jedzą tylko osoby bez duszy i anglicy(czyli w sumie ta sama grupa społeczna)
Ach, te podwójne standardy - Tomek jak zawsze nietykalny. Nie można powiedzieć złego słowa bo zaraz obraza
Jestem pobłażliwą osobą, ale moja tolerancja ma swoje granice - tutaj delikatnie ją przekroczyłeś ;)
Aczkolwiek cieszę się, że mogłam poprawić