Aktywne Wpisy
Szlachetny_Alchemik +170
Cześć. Jako że jest okres zaduszny chciałbym wspomnieć o naszych zmarłych użytkownikach których profile zostały z nami na zawsze.
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Bosayerba +138
Człowiek sobie spokojnie sra aż tu nagle kibel wybucha. No czegoś takiego to się nie spodziewałem, idę z reklamacją
Opinie są różne, ja jestem zadowolony. Efekt w załącznikach.
#drukarka3d #druk3d
- e3d v6
- 3dtouch
- inna rurka ptfe
- metalowy ekstruder (miałem titana, ale według mnie przerost formy nad treścią do PLA)
-
@grykom: Rozumiem, właśnie o to pytałem.
Ja bym nie wstawił TL-Smoother do A4988 i jestem zaskoczony że działa - ale skoro działa, to nie ma o czym gadać, sam może kupię do mojego testowego Ender-3. :D
@d_k_: praktycznie wszystko znajdziesz tutaj: https://www.aliexpress.com/store/1654223?spm=a2g17.10010108.0.0.418460bcJXlVt9
Jeśli gdzieś czytałeś, że do A4988 nie ma to sensu, to nawet mogły to być moje wypowiedzi, sorry. :D
@FlameRunner: sam sobie zrób ;) Nawet łatwiej, w powietrzu/w kablu, niż te przejściówki-płytki (które przeważnie mają jeszcze źle "pary" A i B wyprowadzone, i trzeba przerabiać wtyczki po obu stronach, tak by to działało). Przecież to tylko 2x po 2 diody szeregowo-równolegle w obwód każdej cewki silnika