Aktywne Wpisy
Kagernak +276
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +210
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
#got
No albo przez Brana co mu się sam w łapy wpakował i teraz NK chce go d-----ć. Zresztą tak Brań stwierdzil w ostatnim odcinku
@Smjiq6968 ¯_(ツ)_/¯
@phts: 1.dużo było Zim, niektóre trwały po 3-6 lat co wydaje mi się wystarczającą ilością czasu. Zresztą ta Zima może być po prostu konsekwencją tego że NK się "przebudził". Tylko dlaczego?
2.NK i inni White Walkerzy
No sam nie wiem, może przestały działać jakieś starożytne zaklęcia rzucone jeszcze za czasów Pierwszych Ludzi ¯\_(ツ)_/¯
A co do drugiej kwestii to wydaje mi się że ważniejsze dla NK jest zgładzenie całego Westeros niż samo zapomnienie o rodzie Starków (w czym Bran niby ma być problemem bo jest zbiornikiem wspomnień).
Wg mnie motywem NK jeśli chodzi o zabice Brana jest próba zapobiegnięcia jego przyszłego cofnięcia się w przeszłość przez co teraźniejszość nie będzie już
A co do informacji jak ich pokonali to też szukałem, ale co dokładnie zrobili nie znalazłem informacji. Możliwe, że się dowiemy w najbliższych odcinkach, albo jak Martin wyda kolejne książki.
Czy ktoś kojarzy od jakiego odcinaka NK zbiera armie i czy wydarzyło się coś co mogło to spowodować ? chodzi mi o zbieranie coraz to większej liczby umarłych a nie dzieci i przerabiani ich na swoich bossów
według mnie to 3