Wyskakuje z argumentami o 30 płciach i pisze #urojeniaprawakoidalne jak stwierdzisz że kobiety nie mają penisów izaczyna bluzgać na katolików
4konserwy i inni użytkownicy-
Honk honk clown world
Lewica -
prawactwo ma syndrom oblężonej twierdzy ten mem wcale mnie nie rusza dlatego robie o tym 50 wpisów dziennie
4konserwy i inni użytkownicy
honk honk
Lewica -
*Wpada w szał*
4konserwy i inni użytkownicy:
Was wszystko prześladuje XD
Lewica -
uuu przerobiliśmy honk honk na barwy polskie prawactwo ztriggerowane, wygraliśmy i jeszcze raz mem polski honkonk
Prawica-
Czemu wykopowa lewica myśli, że taka przeróbka Clowna Pepe kogoś obrazi?
Przecież to transformacja ze zdystansowanego do świata konserwatysty, wyśmiewającego absurdy nowoczesnej lewicy, w archetypowego Stańczyka, czyli wielkiego i mądrego patrioty, który najwcześniej że wszystkich dostrzegł ogromne zagrożenie dla narodu jakie niosly zwycięstwa Rosji na wschodzie, a inni się w tym samym czasie w najlepsze bawili, nieświadomi zbliżającego się upadku I Rzeczypospolitej.
Stańczyk > Clown Pepe.
Pepe Stańczyk jest dużo bardziej wymowny i bardziej adekwatny dla Polski i jej kontekstu kulturowo-historycznego.
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z racji że dziś wychodzę za mąż to małe #rozdajo. Pół litra wódeczki będzie rozlosowane wśród plusujących! Wysyłka na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°) #slub #wesele
4konserwyi inni uzytkownicy -
normalna dyskusja
Lewica -
Wyskakuje z argumentami o 30 płciach i pisze #urojeniaprawakoidalne jak stwierdzisz że kobiety nie mają penisów izaczyna bluzgać na katolików
4konserwy i inni użytkownicy-
Honk honk clown world
Lewica -
prawactwo ma syndrom oblężonej twierdzy ten mem wcale mnie nie rusza dlatego robie o tym 50 wpisów dziennie
4konserwy i inni użytkownicy
honk honk
Lewica -
*Wpada w szał*
4konserwy i inni użytkownicy:
Was wszystko prześladuje XD
Lewica -
uuu przerobiliśmy honk honk na barwy polskie prawactwo ztriggerowane, wygraliśmy i jeszcze raz mem polski honkonk
Prawica-
Czemu wykopowa lewica myśli, że taka przeróbka Clowna Pepe kogoś obrazi?
Przecież to transformacja ze zdystansowanego do świata konserwatysty, wyśmiewającego absurdy nowoczesnej lewicy, w archetypowego Stańczyka, czyli wielkiego i mądrego patrioty, który najwcześniej że wszystkich dostrzegł ogromne zagrożenie dla narodu jakie niosly zwycięstwa Rosji na wschodzie, a inni się w tym samym czasie w najlepsze bawili, nieświadomi zbliżającego się upadku I Rzeczypospolitej.
Stańczyk > Clown Pepe.
Pepe Stańczyk jest dużo bardziej wymowny i bardziej adekwatny dla Polski i jej kontekstu kulturowo-historycznego.
Lewica-
*Łzy w oczach ze wściekłości*
Taki obraz wasz neuropa
Ps. Także neuropa:
mnie nie triggeruje
#bekazlewacta #4konserwy #honkhonk #heheszki #polityka
@Helsantonio_Montes: prychłem jak #!$%@? xD
Błazen wśród królów, król wśród błaznów.
@Helsantonio_Montes: