Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest dla mnie takim crème de la crème prawackiego przegrywu? Ten ich trzaskający ból dupy i próby używania zachodnich "memów" w odniesieniu do Polski. Idealne przykłady to używanie Honk i Its ok to be white gdzie w ogóle to nie ma odzwierciedlenia w Polsce. Wprost pyszny jest ten ból dupy prawactwa ten ich płacz i na siłę pokazywanie że BYCIE BIAŁYM JEST SPOKO mimo że w Polsce nikt nie dyskryminuje białych. Mam wrażenie że ich bardzo boli, że ani tu nie ma terrorystów, ani dyskryminacji ani nawet postępowej lewicy xD Na siłe próbują budować oblężoną twierdzę, ale z gówna muru nie postawisz. Te memy to taki krzyk rozpaczy że chcieliby być jak prawica z zachodu, ale nie mogą więc zostaje bezrefleksyjnie kopiowanie memów, nie zdając sprawy, że prawdziwy clown world jest wtedy gdy się na nich popatrzy. Zostają tylko mokre sny w których mogą sobie wyobrażać lewicowego przeciwnika przed którym mogą się bronić, ale niestety on nie istnieje poza ich światem fantazji xD

#bekazprawkow #urojeniaprawakoidalne #bekazdebili #neuropa
KochanekAdmina - Wiecie co jest dla mnie takim crème de la crème prawackiego przegryw...

źródło: comment_1z8MtC3radWRgX0I0yaOUjXH1bFF0Kga.gif

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
Ja tam mam wyjebongo na te wasze zabawy w prawaków i lewaków oraz śmieszne wojenki na Mirko ale to właśnie tego typu posty widzę non stop a nie jakieś klauny xD
  • Odpowiedz
bo nie czaisz sarkazmu

@Alzheimer: xDDDD tak tak źle zrozumiałem wasze słowa szczególnie kiedy używacie tego mema w odniesieniu do Polski xD

Problem ludzi bez szkoły jest taki że postrzegają inne kraje przez pryzmat własnej wcale nie lepszej kultury i dla was to jest clown world xD To nie sarkazm tylko debilizm w najczystrzej formie. Bardziej triggerujecie na temat imigranów w Szwecji niż sami Szwedzi pokazując że sami jesteście klaunami. To
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: gówno prawda, pokazujemy przykłady jak u nas ma nie być. To że np. Szwedzi mają wyprane mózgi to fakt i też zwracamy na to uwagę. Od czasu gdy ponad 2000000 Polaków wyjechało za pracą, raczej tylko debil będzie twierdził, że nie wiemy jak wygląda sytuacja za granicą. Chyba, że twierdzisz, że wyjechało samo lewactwo, ale ja tego cudu nie widzę. Jeśli chodzi o inne kraje, to sytuacja we Francji jest
Alzheimer - @KochanekAdmina: gówno prawda, pokazujemy przykłady jak u nas ma nie być....

źródło: comment_69PGzTbEAZuJSA8QMPP5t5hhfsFR1VWf.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Poro6niec: nic, kartofelku, to jest normalne, że w samej tylko aglomeracji Paryża, szwendają się zdesperowani afrykanie w liczbie pół miliona, bez pracy, bez domu, bez perspektyw. Stabilnie!
  • Odpowiedz
@Poro6niec: i tu się mylisz, byłem widziałem wojsko na ulicach co 100 metrów, pięcioosobowe patrole z długą bronią i w kamizelkach. Widziałem strach w oczach Francuzów, kiedy arabskie małolaty w tramwaju wyrzucały ich z miejsc siedzących, widziałem panikę na ulicy gdy strzeliła rura motocykla... Byłem i widziałem, kolejną lewacką fatamorganę.
  • Odpowiedz
@Poro6niec: nawet nie wiesz, jak desperacja jest to decyzja, skierowanie wojska do działań policyjnych. Dla państwa to ostateczność, wojsko nie dysponuje środkami pośrednimi. To jak łom u zegarmistrza
  • Odpowiedz
@Poro6niec: zwykle nie dyskutuję z debilami, dla ciebie zrobię wyjątek. Zajmuję się zawodowo analizą informacji, opisałem ci NAOCZNĄ RELACJĘ z Francji gdzie byłem osobiście, jako dziennikarz. Cóż więcej mogę dla ciebie zrobić... nic, masz klapki na oczach i zapatrzony jesteś w odbicie gwiazd w tafli wody. Problem jest taki, że to podstawa twojej nawigacji. Żegnam.
  • Odpowiedz