Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +493
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +227
#bekazprawkow #urojeniaprawakoidalne #bekazdebili #neuropa
Honker to jest to @Kempes:
Po prostu żart
@Alzheimer: xDDDD tak tak źle zrozumiałem wasze słowa szczególnie kiedy używacie tego mema w odniesieniu do Polski xD
Problem ludzi bez szkoły jest taki że postrzegają inne kraje przez pryzmat własnej wcale nie lepszej kultury i dla was to jest clown world xD To nie sarkazm tylko debilizm w najczystrzej formie. Bardziej triggerujecie na temat imigranów w Szwecji niż sami Szwedzi pokazując że sami jesteście klaunami. To
@Alzheimer: A co Ty truskawko chcesz od Francji?
@Alzheimer: Jeden komentarz i od razu wiadomo, że nigdy we Francji nie byłeś a całą wiedzę czerpiesz z głównej wykopu i ndie.pl
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Alzheimer: