Aktywne Wpisy

W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej

W szkole podstawowej/gimnazjum/szkole średniej byłem :
1. Kujonem - miałem najlepsze oceny, ale nie miałem znajomych, byłem gnębiony w szkole
2. Kujonem, ale takim lubianym, byłem zapraszanym na imprezy, miałem paru kumpli
3. Byłem bananem - dobre oceny, dużo znajomych, byłem często zapraszany na imprezy
4. Średniak - miałem przeciętne oceny, ale nie miałem kumpli, byłem gnębiony
5. Średniak - miałem przeciętne oceny, ale miałem znajomych i byłem zapraszany na imprezki
6. Przegryw - miałem słabe oceny, byłem odludkiem, byłem gnębiony
7. Łobuzem - słabe oceny, ale chociaż szybko nauczyłem się palić szlugi, miałem sporo kumpli, dużo dziewczyn
#ankieta #gimnazjum #szkolasrednia #pytanie #osobowosc
Wybierz numerek