Aktywne Wpisy
Efeljot +91
#pytanie #wybory #platformaobywatelska #platforma
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge #polityka
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge #polityka
#zmywarka
Nie wiem, jak możecie liczyć, że zmywarka jest bardziej ekonomiczna, niż mycie ręczne. Przecież ona w ogóle się nie opłaca. Chyba jesteście takimi samymi przedstawicielami co właściciele termomixów. Kupili barachło i nie chcą się przyznać, że wydali kasę w błoto.
Nie wiem, jak możecie liczyć, że zmywarka jest bardziej ekonomiczna, niż mycie ręczne. Przecież ona w ogóle się nie opłaca. Chyba jesteście takimi samymi przedstawicielami co właściciele termomixów. Kupili barachło i nie chcą się przyznać, że wydali kasę w błoto.
I to jest #got
Jak w siódmym sezonie wszyscy weszli na smoka, a Jon zamiast wejść na niego zaczął naparzać się z umarlakami, szczerze życzyłem mu śmierci za jego głupotę.
Jedynie Cersei ma trochę oleju w głowie i będę bardzo rozczarowany jeśli przegra, bo chyba tylko jej nie uderzyła woda do głowy i nie zgłupiała z odcinka na odcinek.
Mam tego więcej xD jak kogoś to ciekawi to może potem usiądę i rozpiszę więcej tych głupot które dzieją od 5 sezonu.
#got #heheszki
Dopóki bazowali na książkach to nie mieli nic do gadania. Jedyne co mnie dziwi to, ze nie przyszli potem do Martina na kolanach i nie błagali go o jakieś pomysły.
Niby człowiek wiedział, ale się jednak łudził. Widziałem kiedyś adaptacje gdzie scenarzyści od połowy odlecieli bo książka się nie skończyła i wiedzialem że tutaj będzie tak samo. Czekałbym nawet dekadę na nową książkę i żeby na jej podstawie zrobili resztę. A może się doczekamy kiedyś remake'a?
@maQus może wybić wszystkich, teraz to bez znaczenia to i tak
Fajna teorie przeczytałem, w kryptach jest pełno trupów, a nocny król ożywia umarłych. Czuje ze stracimy wszystkie kobiety i dzieci w winterfell :D
Coś jak w władcy pierścieni, gdzie koniec końców lecieli tymi orłami i to one ratują sytuacje jakby nie można było pierścionka z orła zrzucić :o
Wydaje mi się że same szkielety jednak nie dadzą rady i te trupy nocnego króla mimo wszystko mają trochę mięsa. Może ożywiał starsze ciała na północy, ale to dlatego że tam wiecznie była zima i ciała się zachowywały względnie dobrze, na południu ciała się rozkładały całkowicie, więc nawet nie wiem co można tam ożywić. Chociaż w sumie to moje domysły i jak do tej pory tylko