Wpis z mikrobloga

XD jak mnie denerwuje ta pokazówka w tych odcinkach. Lady, ser, wasza miłość. Wymienianie uprzejmości i bycie honorowym itp. Kiedyś to było: Tywim ochronił miasto, ocalił stolicę przed katastrofą i jedzie dostojny na koniu, a na pierwszym planie widzimy jak koń się zesrał centralnie na podłogę. Lubiłem got właśnie za to, byłeś głupi to umierałeś i nie było #!$%@? kota w ogon. Jak uważałeś za swoje wartości Bóg, honor, ojczyzna to inni kładli cię na ziemie, ściągali gacie i pozbawiali cię analnego prawictwa. Wziąłeś za żonę jakąś nikomu nie znaną dziewkę mimo że miałeś już umowę z innym rodem? JEB #!$%@? PRAWIE CAŁY RÓD WYBITY. Zakochałeś się w #!$%@? i się ożeniłeś? JEB #!$%@?, DAJE DUPY CAŁEMU ODDZIAŁOWI. Walczysz z kimś i zamiast go zabić, odwalasz popisówę? JEB #!$%@? ZGWAŁCIŁEM CI SIOSTRĘ I ZMIAŻDŻYŁEM JEJ ŁEB JAK TERAZ TOBIE.
I to jest #got
Jak w siódmym sezonie wszyscy weszli na smoka, a Jon zamiast wejść na niego zaczął naparzać się z umarlakami, szczerze życzyłem mu śmierci za jego głupotę.
Jedynie Cersei ma trochę oleju w głowie i będę bardzo rozczarowany jeśli przegra, bo chyba tylko jej nie uderzyła woda do głowy i nie zgłupiała z odcinka na odcinek.
Mam tego więcej xD jak kogoś to ciekawi to może potem usiądę i rozpiszę więcej tych głupot które dzieją od 5 sezonu.

#got #heheszki
  • 15
@TrippySMG tylko że miłych i fajnych seriali, filmów jest na pęczki. Tutaj przyszedłem dla czegoś innego, a od 5 sezonu mam wrażenie że oglądam film z Hollywood nastawiony jedynie na oglądalność i zatracił wszystko co w sobie miał najlepsze. Kiedyś się bałem o moich bohaterów, dzisiaj nie. Nawet jak w następnym wybiją 3/4obsady to nie będzie mi ich szkoda, bo niby dlaczego? To i tak już koniec. Mogą wybić wszystkich.
@wykopowiczka69 ja się tego spodziewałem ¯_(ツ)_/¯
Niby człowiek wiedział, ale się jednak łudził. Widziałem kiedyś adaptacje gdzie scenarzyści od połowy odlecieli bo książka się nie skończyła i wiedzialem że tutaj będzie tak samo. Czekałbym nawet dekadę na nową książkę i żeby na jej podstawie zrobili resztę. A może się doczekamy kiedyś remake'a?
@wykopowiczka69 tak w ogóle to mi się przypomniało. Martin ich olał, bo stwierdził że chce skończyć książkę zanim umrze xd zdradził im zakończenie i niektóre wątki jak na przykład ten z Hodorem, a potem ich zostawił i powiedział że książka jest dla niego ważniejsza
@wykopowiczka69 chcieli ¯_(ツ)_/¯ ale Martin to artysta. Pamiętam że jak usłyszał że ludzi ściągają jego książki z torentow to się cieszył że ludzie go czytają, zamiast narzekać że nie ma kasy. Pomagał przy serialu bardzo dużo, ale stał z książkami xd więc jestem w stanie uwierzyć że nie chodzi mu o pieniądze, a o coś czego oni mu dać nie mogą.
@maQus może wybić wszystkich, teraz to bez znaczenia to i tak
@Garztam akcja z tym smokiem i umarlakami jest w ogóle dla mnie chora bo po kiego oni leźli za mur, żeby dorwać umarlaka jak i tak koniec końców podleciał smok i uratował sytuacje. To nie można było od razu tym smokiem tam podlecieć i zgarnąć jednego?

Coś jak w władcy pierścieni, gdzie koniec końców lecieli tymi orłami i to one ratują sytuacje jakby nie można było pierścionka z orła zrzucić :o
@maQus ciekawa teoria, aż mnie zastanowiła.
Wydaje mi się że same szkielety jednak nie dadzą rady i te trupy nocnego króla mimo wszystko mają trochę mięsa. Może ożywiał starsze ciała na północy, ale to dlatego że tam wiecznie była zima i ciała się zachowywały względnie dobrze, na południu ciała się rozkładały całkowicie, więc nawet nie wiem co można tam ożywić. Chociaż w sumie to moje domysły i jak do tej pory tylko
@Ov3rKill z orłami było jakieś wytłumaczenie xd jeżeli dobrze pamiętam to ona chciała na smokach spalić całą flotę sama, ale jej nie pozwolili, tak samo tutaj. Jednak jak jej ukochany był w opałach to olała swoje bezpieczeństwo i poleciała :*