Mirki, szukam informacji o pewnym kościele(?) w którym były/są organizowane spotkanie/mszę gdzie przy wszystkich robi się egzorcyzmy. Słyszałem o tym z opowiadań teściowej która w to wierzy. Podobno często także obserwatorzy padali tam na ziemię i byli "opetani". Osobiście w to nie wierzę, ale chciałem poszukać o tym więcej informacji bo mnie to ciekawi.
P. S Chyba było to gdzieś na #slask lub okolice ale nie pamiętam
Wspólnota przymierza rodzin Mamre, kiedyś co miesiąc otwarte spotkania były(są dalej) w Częstochowie tzw. modlitwy o uzdrowienie z modlitwami wstawienniczymi. Te upadki to tzw. "Spoczynki w Duchu Świętym". Egzorcyzmów nie odprawiali raczej na korytarzach kościoła, były to modlitwy o uwolnienie. Z tego co kojarzę to w Gliwicach jest dosyć spora grupa członków i też się tam spotykają na modlitwy. Jednak Częstochowa to główna siedziba. Teraz nie wiem jak tam jest, bo 5
Mój znajomy który był w seminarium był parę razy na takich mszach. O dziwo mówił, że dużo rzeczy zgadza się z filmami. Tyle, że po wypędzeniu opętany w całości zdrowiał. Wiem, że był na takiej mszy w Częstochowie.
Zapomniałem dodać, że wspólnota przymierza rodzin Mamre działa za zgodą biskupa i Kościoła Katolickiego. Nie jest to żaden odłam czy Świadkowie Jehowy. Jak chcesz więcej info to obejrzyj sobie film Duch reżyserii Lecha Dokowicza, chyba jest nawet na YouTube
@eich_hen_ddy Częstochowa na Katedralnej, byłem dwa razy, ludzie w koło mdleli, jedni się darli nie po naszemu, p------e trochę później się bałem spać po nocach
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
Mirki, szukam informacji o pewnym kościele(?) w którym były/są organizowane spotkanie/mszę gdzie przy wszystkich robi się egzorcyzmy. Słyszałem o tym z opowiadań teściowej która w to wierzy. Podobno często także obserwatorzy padali tam na ziemię i byli "opetani". Osobiście w to nie wierzę, ale chciałem poszukać o tym więcej informacji bo mnie to ciekawi.
P. S Chyba było to gdzieś na #slask lub okolice ale nie pamiętam
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora