Wpis z mikrobloga

Amadeusz Ferrari niby pojechał do Szczecina przygotowywać się do walki z Polakiem u berserkerów, w #!$%@? robi i dalej #!$%@? się przygotowuje, pewnie pojechał ruchać inne dupeczki bo oneprincess się znudziła X D Taxi złotówa go ''wyśmiał'' na instastory
#famemma
  • 8
  • Odpowiedz
@eustachy777: Z tego co widzę to ma wynajęty jakiś apartament czy coś przez np booking, a nie mieszkanie więc wątpię że długo posiedzi wgl w tym Szczecinie xd bo pewnie jest ze 150 za noc
  • Odpowiedz
@bartes99: Jeśli licznik nie kłamie to zarobił już dzisiaj 1300zł więc z tym raczej nie będzie problemu. Bardziej bym obstawiał że coś mu się odwidzi. Wcześniej pojechał do Poznania i cały czas imprezy zamiast treningów xd
  • Odpowiedz
@bartes99: W ogóle ktoś kiedyś pisał, że w Poznaniu #!$%@? go z czerwonego smoka jak wyszła ta aferka z policją. Zastanawiające jest też to, że był takim dobrym kolegą z Krychą a od czasu wyjechania z Poznania jakby w ogóle nie utrzymują kontaktu.
  • Odpowiedz
@eustachy777: Dla gościa liczy się tylko #!$%@?, imprezy, hajs i fejm, według mnie jedyna walka którą wygra/wygrał to była walka z Bystrzakiem, mimo że będę mu kibicował przy walce z Polaczkiem bo zanim akurat nie przepadam to raczej Amadeusz przegra jak będzie tak dalej #!$%@?ł.
  • Odpowiedz
@bartes99: Ja właśnie obstawiałbym wygraną Amadeusza, tyle że Polak faktycznie chodzi na te treningi (w walce z Kasjuszem mnie zaskoczył, myślałem że nie przetrwa pierwszej rundy a nawet udało mu się raz trafić czysto na szczęke), więc jeśli Amadeusz dalej będzie się #!$%@?ł to może być różnie.
  • Odpowiedz