@kulass: Jesli przy tak wielkim zaangażowaniu jak teraz wynik nie będzie "przyzwoity" to zdecydowanie większość z nich powinna iść na emeryturę. Dawno nie było tak wiele środowisk w jednym komitecie. Co chwile dołączają starsi działacze (byli posłowie/europosłowie). To nie ma prawa się nie udać xD
@LibertyPrime: Mongoł jechał po Kukizie i wspierał Korwina. Teraz atakuje Korwina. Brakuje tylko aby Gwiazdowski startował z list Kukiza. Wtedy będzie przejście od
@kulass: Gwiazdowski: nie celuję w elektorat Korwina Korwiniści: GWIAZDOWSKI TO AGENT PISU I CHCE ODEBRAĆ GŁOSY KORWINOWI
Gwiazdowski to miała być racjonalna alternatywa dla POgównoPiSu, a nie radykalnie konserwatywny liberał. Przecież Korwin w 2014 miał w eurowyborach 7,15%, jak teraz dostanie 5-6% to będzie to regres, a nie sukces.
@LibertyPrime: xd wiesz ze naszym celem jest bycie w kraju, było drobne potknięcie ale myślę że będziemy szli dalej, jestem ciekaw jak utrzyma się szuralicja jak Korwin wyjedzie do pe
#gwiazdowski #polskafairplay #heheszki #4konserwy #polityka
@LibertyPrime: Ja wiem czy jest się tu z czego śmiać( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli konfederacją osiągnie słaby wynik w wyborach to na kogo winę za porażkę zrzucicie?
@LibertyPrime: Mongoł jechał po Kukizie i wspierał Korwina. Teraz atakuje Korwina. Brakuje tylko aby Gwiazdowski startował z list Kukiza. Wtedy będzie przejście od
Gwiazdowski: nie celuję w elektorat Korwina
Korwiniści: GWIAZDOWSKI TO AGENT PISU I CHCE ODEBRAĆ GŁOSY KORWINOWI
Gwiazdowski to miała być racjonalna alternatywa dla POgównoPiSu, a nie radykalnie konserwatywny liberał.
Przecież Korwin w 2014 miał w eurowyborach 7,15%, jak teraz dostanie 5-6% to będzie to regres, a nie sukces.
@LibertyPrime: Jeszcze nic nie jest przesądzone, wszystko zależy od tego co Gwiazdowski zdecyduje.
@LibertyPrime: To sobie na jesień przybijemy piątkę z Konfederacją jako dwa ugrupowania bez szans( ͡° ͜ʖ ͡°)
To dopiero początek
@Herubin wiadomo juz, że nie zebrali podpisów, a ty nadal kłamiesz ¯_(ツ)_/¯