Wpis z mikrobloga

@przemaszielony: masz psychę porytą dlatego Twój pan jest na czarnej :) wklejaj lepiej ze swojego multikonta na wykopie screena do swojego konta youtube jak łokietników wyjaśniasz z podpisem "takie tam z internetu" haha co za matoł
  • Odpowiedz
@Szu_: Typie zostałeś wyjaśniony i jeszcze masz czelność wypisywać jakieś śmieci nie poparte żadnymi dowodami? Haha jaką ja mam bekę z ciebie, ponieważ dobrze wiesz że jesteś na przegranej pozycji i dalej próbujesz coś sobie udowodnić. Na dodatek od razu zmieniasz temat naprawdę nie wierzę jakim ty jesteś podludziem. Jednak dobrze, że mam cię dalej na czarnej raku. Także zostałeś ponownie zgnojony. Próbuj dalej może następnym razem ci się uda.
przemaszielony - @Szu_: Typie zostałeś wyjaśniony i jeszcze masz czelność wypisywać j...

źródło: comment_UFcKqlsj7YSW55aYH2uSbfFSNrsiocrD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@przemaszielony: beke masz? Wygląda na ból dupska. Ty samozwańczy koneser pato i samozwańczy wyjaśniacz - masz już coś z głową, ale do tego się nie przyznasz małolat :) miłego dnia moderatorek parobków ;) wyjaśniony x razy hahaha - fajne masz mniemanie o sobie :P
  • Odpowiedz