Aktywne Wpisy
oldsox +3
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche

Runaway28 +38
#przegryw wiem że to niepopularne na tagu jednak szkoda mi różowego paska na swój sposóbm mianowicie piszę o Lunie co odpadła już z eurowizji. Mimo tego że jest femoidem naczytałem się masę negatywnych komentarzy na temat jej wygladu. Nawet w jej wypadku byciem różową nie chroni jej przed ostracyzmem społecznym, nie licząć spermiarzy co by roochali co kolwiek co ma otwór między nogami. Ciekawe co to by było gdyby była chuopem...( ͡
źródło: Luna_PreparyES_01_(cropped)
Pobierz

Jak zachęcić żonę by była bardziej taka, wiecie, wyuzdana? Jest to typowa szara myszka, choć aparycję ma - zgrabne nogi, niezły tyłek i super piersi!. Chciałby, aby była trochę bardziej pewna swojej urody, mimo ciągłego jej powtarzania, że jest prze-super-śliczna! Niech ubierze krótką spódniczkę, niech wciągnie pończochy, niech wskoczy w szpilki i ubierze bluzkę z dekoltem. Niech się za nią oglądają. Nie, nie przeszkadzało by mi to, wręcz przeciwnie, byłbym dumny, że ona jest ze mną! Wiem, może nie chcieć, ale od czasu do czasu (wspólne wyjścia) tak się ubierze i mówi, że jej tak dobrze i ogólnie po czym znowu wraca do zoranych jeansów i koszulek...
No i druga kwestia - trochę by to wniosło ognia do naszej sypialni. Osobiście lubię takie przebieranki i choć ma ich całą szufladę to jakoś niechętnie ubiera. Czy to na wspólne oglądanie filmu czy do łóżka... A propos filmu to...rzadko się zdarza by to ona wyszła z inicjatywą. Nie to, że nie chce, bo mogłaby codziennie, ale ja często padam wykończony po robocie. I bez zewnętrznego bodźca nie potrafię się rozkręcić. Ale co gorsze, potem mi wypomina że już kilka dni nic i w ogóle...
Kiedyś z nią rozmawiałem, nawet przez pewien okres ją ubierałem, w sensie mówiłem co ma założyć, wybierałem ubrania w sklepie i nawet mówiła, że wszystko jej się podoba...po czym jakoś przestała na to zwracać uwagę i wszystko szlag trafił...
Halp!
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez moderatora
Przemyśl to, porozmawiaj z nią i zaproponuj kompromis - może się uda żeby ubierala się tak tylko w domu.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Zaakceptował: sokytsinolop}