Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak zachęcić żonę by była bardziej taka, wiecie, wyuzdana? Jest to typowa szara myszka, choć aparycję ma - zgrabne nogi, niezły tyłek i super piersi!. Chciałby, aby była trochę bardziej pewna swojej urody, mimo ciągłego jej powtarzania, że jest prze-super-śliczna! Niech ubierze krótką spódniczkę, niech wciągnie pończochy, niech wskoczy w szpilki i ubierze bluzkę z dekoltem. Niech się za nią oglądają. Nie, nie przeszkadzało by mi to, wręcz przeciwnie, byłbym dumny, że ona jest ze mną! Wiem, może nie chcieć, ale od czasu do czasu (wspólne wyjścia) tak się ubierze i mówi, że jej tak dobrze i ogólnie po czym znowu wraca do zoranych jeansów i koszulek...
No i druga kwestia - trochę by to wniosło ognia do naszej sypialni. Osobiście lubię takie przebieranki i choć ma ich całą szufladę to jakoś niechętnie ubiera. Czy to na wspólne oglądanie filmu czy do łóżka... A propos filmu to...rzadko się zdarza by to ona wyszła z inicjatywą. Nie to, że nie chce, bo mogłaby codziennie, ale ja często padam wykończony po robocie. I bez zewnętrznego bodźca nie potrafię się rozkręcić. Ale co gorsze, potem mi wypomina że już kilka dni nic i w ogóle...
Kiedyś z nią rozmawiałem, nawet przez pewien okres ją ubierałem, w sensie mówiłem co ma założyć, wybierałem ubrania w sklepie i nawet mówiła, że wszystko jej się podoba...po czym jakoś przestała na to zwracać uwagę i wszystko szlag trafił...
Halp!

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 13
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@AnonimoweMirkoWyznania: skoro nie jest do tego chetna to znaczy ze jej się to nie podoba. W sumie to żadnej porządnej kobiece nie będzie się podobało robienie z niej #!$%@?.

Przemyśl to, porozmawiaj z nią i zaproponuj kompromis - może się uda żeby ubierala się tak tylko w domu.
  • Odpowiedz
Maluszek: Ktoś tu ma małą mentalną kuśkę i próbuje sobie to podbić ustawiając swoją kobietę wg swoich widzimisię reguł. Ty byś chciał być tak ustawiamy przez kobietę? Powinna się czuć dobrze ze sobą, a nie podporządkować się byś mógł swoje kompleksy wyładować. Jedyne co warto to pogadać by tak robiła w domu dla Ciebie, ale nie masz prawa z niej robić swojej maskotki poza nim.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz