Wpis z mikrobloga

Filip 21 Bielsko-Biała

Zgłoszenie nr 493 z dnia 2019-04-18 09:28:37

Imię: Filip
Miejscowość: Bielsko-Biała
Kim jestem?
Jestem Filip, 21 lat. Typowy chłopak którego codziennie mijasz na ulicy, ten największy śmieszek z towarzystwa. Osoba przy której raczej nie można się nudzić, chociaż też nie pogardzę dniem spędzonym na kanapie, tyłkiem do góry. Uwielbiam się przytulać i łaskotać.

Wygląd
190cm do góry, 80kg na boki. Mały pędzel (na głowie ofc), czarne włosy.

Zainteresowania
Po za typowymi dla facetów zainteresowaniami (mechanika, motoryzacja) siedzę również w elektryce i ostatnio w fotografii. Wolny czas spędzam na grzebaniu z autem, wypadach że znajomymi czy oglądaniu naukowych pierdół na YouTube.

Czego oczekuję?
Ciężkie pytanie, nie mam dużych wymagań. Byłoby świetnie gdybyś nie miała dzieci i dbała o siebie.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Wstać rano, pocałować drugą połówkę i iść zrobić śniadanie które przyniosę Ci do łóżka. Po śniadaniu wsiąść w auto, pojechać w jakieś ciche, spokojne miejsce z ładnymi widokami. Wziąć ze sobą koc, rozłożyć go na trawie i obejmując się patrzeć na to co nas otacza. Wieczorem romantyczny spacer po parku i noc spędzona w dwójkę, wtuleni do siebie.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub - wolałbym nie
Dzieci - może w przyszłości
Alkohol - wolałbym nie
Papierosy - przeżyje, ale nie długo :D
Coś mocniejszego - odpada całkowicie

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników

#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonybielsko-biala < tag z ogłoszeniami tego miasta

#mirekszukazony

Pobierz MirekSzukaZony - Filip 21 Bielsko-Biała

Zgłoszenie nr 493 z dnia 2019-04-18 09:28:37...
źródło: comment_aLbYPlPyVjnlwVdfB6hnzbjsAlO3pxrU.jpg
  • 4
@MirekSzukaZony: Jak uwazasz, ze w wymaganiach nalezalo wpisac 'wysoka, cycata szatynka' to jeszcze ten projekt nie jest dla CIebie, trzeba do tego dorjzec. Mirek szuka zony a nie 'kogokolwiek'. Chyba, ze dla Ciebie taka osoba moze byc byle kto. Nie wroze sukcesu w tym temacie. Opis tez biedny, wrecz na odwal.