Aktywne Wpisy
WielkiNos +614
Dziś rano ok 10:00 grupa przedszkolaków wyszła z pewnego poznańskiego przedszkola na spacer. Dzieci szły osiedlem Łazarz gdy nagle do dzieci podszedł 71 letni mężczyzna i jednego z chłopców zaatakował nożem, zadając ciosy w okolice klatki piersiowej. U chłopca doszło do zatrzymania krążenia. Zmarł po przewiezieniu do szpitala. Operujący dziecko profesor powiedział właśnie w tvp, że obrażenia były tak duże, że dziecko nie miało szans na przeżycie. Na ciele dziecka było kilka
giorgioflojdini +186
Zgłoszenie nr 493 z dnia 2019-04-18 09:28:37
Imię: Filip
Miejscowość: Bielsko-Biała
Kim jestem?
Jestem Filip, 21 lat. Typowy chłopak którego codziennie mijasz na ulicy, ten największy śmieszek z towarzystwa. Osoba przy której raczej nie można się nudzić, chociaż też nie pogardzę dniem spędzonym na kanapie, tyłkiem do góry. Uwielbiam się przytulać i łaskotać.
Wygląd
190cm do góry, 80kg na boki. Mały pędzel (na głowie ofc), czarne włosy.
Zainteresowania
Po za typowymi dla facetów zainteresowaniami (mechanika, motoryzacja) siedzę również w elektryce i ostatnio w fotografii. Wolny czas spędzam na grzebaniu z autem, wypadach że znajomymi czy oglądaniu naukowych pierdół na YouTube.
Czego oczekuję?
Ciężkie pytanie, nie mam dużych wymagań. Byłoby świetnie gdybyś nie miała dzieci i dbała o siebie.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Wstać rano, pocałować drugą połówkę i iść zrobić śniadanie które przyniosę Ci do łóżka. Po śniadaniu wsiąść w auto, pojechać w jakieś ciche, spokojne miejsce z ładnymi widokami. Wziąć ze sobą koc, rozłożyć go na trawie i obejmując się patrzeć na to co nas otacza. Wieczorem romantyczny spacer po parku i noc spędzona w dwójkę, wtuleni do siebie.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub - wolałbym nie
Dzieci - może w przyszłości
Alkohol - wolałbym nie
Papierosy - przeżyje, ale nie długo :D
Coś mocniejszego - odpada całkowicie
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników
#
mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonybielsko-biala < tag z ogłoszeniami tego miasta
#mirekszukazony