Wpis z mikrobloga

#orange #siecikomorkowe #plus #play #tmobile #operatorzykomorkowi
Mam abonament w orange jeszcze od czasów TP S.A., dzisiaj przedstawili mi ofertę z rabatem droższą niż mam obecnie, myślę, że po tylu latach to najlepszy moment żeby zmienić operatora. Do jakiej sieci obecnie warto się przenieść? Abonament komórkowy+Internet domowy ewentualnie jakiś telefon jeżeli będzie ciekawa oferta.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reynald
@play_polska ja mam telefon w Play, miesiąc temu wziąłem też internet z net boxem i wczoraj pomyślałem że niedługo kończy mi się umowa na telefon, wchodzę na Play 24 i patrzę jaka jest oferta dla mnie. Abonament 2 razy wyższy niż mam obecnie za takie same pakiety.... W Polsce nie opłaca się przedłużać umów tylko zmieniać operatorów.
  • Odpowiedz
@Reynald: Ja internet wziąłem od #tmobile, przesiadka z neostrady w 09.2017, opcję do 20Mbps za 45zł miesięcznie(25zł internet+20zł router lte b525), Cały czas trzyma mi 20/20Mbps dl i up, dobry ping 18-30ms, żadnych lejków, limitów transferu, jest to prawdziwe no limit(7,5TB pobrane i internet śmiga jak należy), obecnie ta oferta kosztuje 49zł, kiedyś za dodatkowe 10zł można mieć do 60Mbps obecnie kosztuje 65zł.

W #play
  • Odpowiedz
ja mam telefon w Play, miesiąc temu wziąłem też internet z net boxem

@dolan_plusk: Jaki to internet jeżeli można wiedzieć, ile płacisz i czy masz tam limit transferu? Jeżeli chodzi o internet domowy LTE, to najlepszą ofertę ma tmobile, niby mają limit prędkości do 20Mbps i do 60Mbps odpowiednio za 49zł i 65zł,w tmobile masz prawdziwy brak limitu transferu. U mnie schodzi do 300GB transferu miesięcznie, mam opcję do 20Mbps
  • Odpowiedz