Aktywne Wpisy

ryzu +24
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw

eliza0000x +6
#hotelparadise ciąg dalszy awantury o to czy Karolina płakała przy odpadnięciu Julki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Mam abonament w orange jeszcze od czasów TP S.A., dzisiaj przedstawili mi ofertę z rabatem droższą niż mam obecnie, myślę, że po tylu latach to najlepszy moment żeby zmienić operatora. Do jakiej sieci obecnie warto się przenieść? Abonament komórkowy+Internet domowy ewentualnie jakiś telefon jeżeli będzie ciekawa oferta.
@play_polska ja mam telefon w Play, miesiąc temu wziąłem też internet z net boxem i wczoraj pomyślałem że niedługo kończy mi się umowa na telefon, wchodzę na Play 24 i patrzę jaka jest oferta dla mnie. Abonament 2 razy wyższy niż mam obecnie za takie same pakiety.... W Polsce nie opłaca się przedłużać umów tylko zmieniać operatorów.
W #play
@dolan_plusk: Jaki to internet jeżeli można wiedzieć, ile płacisz i czy masz tam limit transferu? Jeżeli chodzi o internet domowy LTE, to najlepszą ofertę ma tmobile, niby mają limit prędkości do 20Mbps i do 60Mbps odpowiednio za 49zł i 65zł,w tmobile masz prawdziwy brak limitu transferu. U mnie schodzi do 300GB transferu miesięcznie, mam opcję do 20Mbps