Aktywne Wpisy
finchharold +71
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

arkadi2020 +268
źródło: 1000005342
Pobierz

Dziś rozdajemy jedną kopię wersji elektronicznej magazynu Programista 1/2019 (80), w której możecie poczytać m.in. o wyrównaniu pamięci w C++
Zasady:
1. Plusik
2. Co o nas myślisz, co byś zmienił/a? Może są jakieś tematy, które warto, abyśmy poruszyli? Napisz w komentarzu (。◕‿‿◕。)
Jutro po 8 wyniki (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_zKzbL4Zy4mU0UrKiGlG7xCCjZbx1taYK.jpg
PobierzMożna wyrównać do lewej, do środka, do prawej albo wyjustować. Wyjustowana pamięć musi być dobra i fajna( ͡° ͜ʖ ͡°)
(ale jedna kopia to trochę słabo :-|)
Komentarz usunięty przez autora
a tak to ja osobiście z perspektywy czytelnika to chciałbym zobaczyć czasami jakieś materiały odnośnie fizyki, na przykład ruch wody, jego sposoby implementacji i optymalizacji to ciekawy temat i dlaczego odgrywa ważną rolę, więc i gamedev