Aktywne Wpisy
donedslon +126
Maż zaraz wróci z budowy krzątam się po kuchni i robię mu kolację potem wypijemy piło Tyskie a potem może pójdziemy pokrzątać się po łóżku
imargam_2137 +117
Jak się skończą darmowe walki z YT to pamiętajcie o ruskiej stronce na której się oglada jak nie ma na strumyku. Plusik i wysyłam linka
#famemma
#famemma
A żeby cały challenge był jak ubicie bossa w Sekiro na padzie od Pegasusa, to jebnąłem te kilometry na rowerze zjazdowym XD jestem debilem i nic na to nie poradzę. Wołam @faramka, robię chyba miesiąc przerwy od roweru.
#rower #mtb #rowerowalodz
@dplus2: napewno ciut dłuższe niż 16km, ale w grupie ten dystans na pewno pójdzie z łatwością
70% trasy moje nogi uzbrojone ofc w raki zapadały się po kolana w śniegu. Po 12 kilometrze zaczął się kryzys, zacząłem se wymyślać historyjki, śpiewać żeby zająć
@ciemny_kolor: ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Po Twoich wcześniejszych wpisach wywnioskowałam, że jesteś "nowy w rowery" i pewnie masz jakiś zwykły mtb (może nawet komunijny ( ͡º ͜ʖ͡º)). Co Cię podkusiło to jazdy 100 km po asfalcie na takim rowerze? Znudziło Ci się śmiganie po lasach / górkach? (macie tam w ogóle