Wpis z mikrobloga

Myślę nad tym, by założyć inny tag niż #bekazprawakow, np. #niemamsilna4konserwy, bo to już wykracza trochę poza pierwszy tag :D Przypomina mi się dowcip:

Siedzi gościu w operze i czuje smród gówna. Pyta faceta siedzącego obok:

- Przepraszam, czy Pan się zesrał

- Tak. A o co chodzi?

#neuropa #4konserwy #lgbt
johny-kalesonny - Myślę nad tym, by założyć inny tag niż #bekazprawakow, np. #niemams...

źródło: comment_tttYCful8sarQ67e2uUQ705m1qCslcBX.jpg

Pobierz
  • 26
@johny-kalesonny: wiesz, na Mirko lewa i prawa strona są pomieszane. Taki PiS to nie prawaki a konserwatywni narodowi socjaliści. Bez płaszczyzny dwuwymiarowej ciężko pokazać , że są po przeciwnej stronie niż komuszki ale wciąż jednak na lewo
@johny-kalesonny: Z prawakami ciężko racjonalnie dyskutować, bo oni podobnie jak w dyskusjach o Bogu - opierają się na wierze a nie dowodach. Wiedza, że istnieją lobby, które chcą zniszczyć Europę i białą rasę xD. Wierzą w to, że należą do jakiejś elity, tego małego procenta ludzi, którzy nie są głupi (no bo przecież większość się myli, jak to ich mentor Korwin twierdzi). Wierzą, że my, zwyczajni ludzie, którzy dostrzegają nierówności w
@Pantokrator:

Ja myślałem, że protestujący górnicy czy taksówkarze to rak... No ale te ameby przebijają wszystko. Pierwszy raz kibicuje pisowskiemu rządowi. I nawet mi nie wstyd.

buahaha, pierwszy razy, mhmmm
@Poro6niec: facet jest dobry, bo co pewien czas napisze, że POPiS szkodzi Polsce...

...ale większość jego aktywności na wykopie to walka z "lewactwem", dziwnym trafem zdefiniowanym w 100% po linii rządowej propagandy, do którego oczywiście zaliczają się wszyscy oponenci rządu.
Innymi słowy - patrzcie na mnie, nikogo tu nie popieram, ale spójrzcie na tą lewacką, antypolską opozycję współpracującą z homolobby i jeszcze ci okropni nauczyciele, ameby.