Aktywne Wpisy
Kalosz667 +23
#wojna #ukraina #rosja
Wykopki: Czechosłowacjia była mądra że poddała się 3 Rzeszy bez walki. Dzięki temu uniknęli olbrzymich strat materialnych i śmierci setek tysięcy swoich obywateli.
Głupie polaczki first to fight rozwalili sobie cały kraj, byli strefą zgniotu w wojnie mocarstw, nie zrobili jak Czesi bo byli głupi.
Te same wykopki: Ukraińcy dobrze robią że stawiają tak zacięty opór, to że 1/3 kraju (ta najbardziej rozwinięta) jest obrócona zgliszcza to nic. Po
Wykopki: Czechosłowacjia była mądra że poddała się 3 Rzeszy bez walki. Dzięki temu uniknęli olbrzymich strat materialnych i śmierci setek tysięcy swoich obywateli.
Głupie polaczki first to fight rozwalili sobie cały kraj, byli strefą zgniotu w wojnie mocarstw, nie zrobili jak Czesi bo byli głupi.
Te same wykopki: Ukraińcy dobrze robią że stawiają tak zacięty opór, to że 1/3 kraju (ta najbardziej rozwinięta) jest obrócona zgliszcza to nic. Po

Czemu 100% kobiet ma iphone? (byle stary gowno połamane za 300zł popękane, ale iphone!!!!)
Czy to przez średnio niższy iloraz inteligencji?
#rozowepaski #telefony #iphone #logikarozowychpaskow
Czy to przez średnio niższy iloraz inteligencji?
#rozowepaski #telefony #iphone #logikarozowychpaskow

robotnik w Niemczech 50€/h
programista ile w Niemczech zarabia? 500€/h?
czas zmienić #holandia na #niemcy
#programowanie
jak mam te ogłoszenia w Holandii na freelancerów za 120€/h to ile mi potem z tego zostanie netto rocznie? tak wiem zero bo się jeszcze nie odezwali ale może wezmą magazyniera na przyuczenie, dobry chłopak jestem
Eindhoven 55€/h
mało trochę, w innych szukają za ponad 100€/h
@robroypl:
@robroypl: tygodniowo chyba?
Kiedy to było? Teraz to nie wiem, czy kawalerkę byś za to wynajął.
1.06.2016 Edeka moje bulki 0,181.06.2016 Lidl platki + jablkowa drozdzowka 2,74
1.06.2016 Piwa z napiwkiem (jaja) 7,5
2.06.2016 Niezly
@jaktrwogatonawykop: z jezykiem niem i doswiadczeniem na poczzatek bedziesz zarabial wiecej na magazynie, z jezykiem niem/ang i niezlymi skillami bedziesz po paru latach zarabial jeszcze wieksze pieniadze ¯\_(ツ)_/¯
@jaktrwogatonawykop: