Wpis z mikrobloga

#webdev #it Ustalmy to raz na zawsze

Zakładka KONTAKT na stronie internetowej:

• Formularz kontaktowy do wypełnienia 26.2% (16)
  • Sam adres e-mail 73.8% (45)

Oddanych głosów: 61

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beee: a dlaczego nie to i to? Ktoś będzie chciał to wyśle maila przez formularz kontaktowy a jak ktoś inny będzie chciał wysłać przez swojego klienta pocztowego (bo np. chce jeszcze dołączyć załącznik) to też będzie mieć taką możliwość.
  • Odpowiedz
@beee: Ja tam jestem masochistą - uwielbiam centralki IVR. Nic nie sprawia mi takiej przyjemności jak spędzenie 10 minut na wciskaniu kolejnych cyferek, żeby w końcu się dowiedzieć że gdzieś tam w połowie poszedłem nie w tą stronę na drzewku co trzeb i mam zacząć od nowa.
  • Odpowiedz
@beee: nie aż taki standard chociaż niektóre przeglądarki i bez tego sobie radzą i jak mobilnie klikniesz na coś co wygląda jak numer telefonu to nawet jak nie jest href'em tylko zwykłym tekstem to też Ci wybierze numer do połączenia.
  • Odpowiedz
@beee:
- jedno
- drugie
- nr telefonu z linkiem
- link do FB / M
- i koniecznie adres siedziby, a jak się ktoś wstydzi to przynajmniej miasto, żeby było wiadomo czy ten fotograf/stolarz/ktokolwiek to bardziej Bieszczady czy Szczecin
  • Odpowiedz
- jedno

- drugie

- nr telefonu z linkiem

- link do FB / M

- i koniecznie adres siedziby, a jak się ktoś wstydzi to przynajmniej miasto, żeby było wiadomo czy ten fotograf/stolarz/ktokolwiek to bardziej Bieszczady czy Szczecin

@ppawel: CO? XD
  • Odpowiedz