Wpis z mikrobloga

moja znajomość krypto influencerów z twittera taka sama jak tych z pudelka

@atari_XE: to widać słychać i czuć a Buffett to dinozaur ogarnij się i zacznij słuchać odpowiednich ludzi dla dobra swojego i swojego portfela
  • Odpowiedz
@dr_Klotz: Dlatego trzeba zaorać Binance i inne giełdy. To, że Craig to debil to wiadomo. Ale jakim prawem decyduje za ludzi co jest dla nich dobre, a co złe jakiś typ w okularach?
  • Odpowiedz
@dr_Klotz: Albo pedałem w rurkach. Dlatego trzeba zaorać scentralizowane usługi i zachęcać do DEXów. Terroryzm jednej osoby jest żałosny.

Potem CEO giełdy usunie ci konto z hajsem (jak bimbay xd) i p-------a się
  • Odpowiedz
  • 0
@fervi Ale troszkę czym innym jest okradanie swoich użytkowników, od kształtowania polityki firmy. Giełdy robią delisting co jakiś czas i jest to normalne. A to, że akurat ten jest spowodowany upierdliwością Wrighta to już inna kwestia. Podziękuj faketoshiemu że zachowuje się jak debil.))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@dr_Klotz: Widzisz, na tym polega wolność. Bitcoin wprowadza wolność, by jakiś typ wprowadzał niewolę. Trzeba tego zakazać i tyle, dlatego warto rozwijać DEX
  • Odpowiedz
  • 0
@fervi chcesz zakazywać giełdom kształtowania swojej wewnętrznej polityki w ramach wolności ? Wiadomo że byłoby by lepiej, gdyby całość wymiany odbywała się tylko na zdecentralizowanych giełdach, ale dopóki użytkownicy sami wybierają scentralizowane to akceptują też ograniczenia tej twojej wolności ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@fervi: sami zakładają sznur korzystając ze scentralizowanych giełd ale technologia jeszcze nie pozwala na przesiadkę na DEXy, musimy trochę poczekać o ile będzie to w ogóle możliwe aby zdecentralizowana giełda mogła konkurować ze scentralizowaną. Nie jestem pewien, małe szanse. Ta druga zawsze będzie szybsza.
  • Odpowiedz