Wpis z mikrobloga

Mi to az Kubicy jest zal. Wiadomo, ze ma milony zlotych na kontach, ale jednak patrzac po nim to widac, ze wyscigi to dla niego bylo wszystko. Chcial byc najlepszy w f1 i byc moze mial do tego nawet predyspozycje. Jezdzil z Hamiltonem i Rosbergiem gokartami, a po latach oni sa mistrzami, a on na koncu stawki jadac taczka.

Szkoda, ze tak to sie potoczylo.

#f1 #kubica
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Delo: z drugiej strony biorąc pod uwagę, że sam chciał iść w rajdy, poszedł, stracił rękę, wylizał się i nawet jeśli na szarym końcu i nie może rozwinąć skrzydeł, to wrócił do F1, to jednak jest to raczej successfull story ( ͡° ͜ʖ ͡°) pewnie że mogłoby być lepiej, ale też mogło być dużo gorzej, myślę że woli w ten sposób niż w ogóle ;)
  • Odpowiedz
@Odczuwam_Dysonans: o tym feralnym rajdzie to ja historie slyszalem, ze on tam pojechal tylko dlatego, ze komus tam to obiecal, a jemu samemu srednio to sie widzialo.

Ale tak czy siak, mogl byc czolowa postacia f1, moze nawet mistrzem, a wszystko sie z-----o.
  • Odpowiedz
@Delo: tak krotko. rasswell jest ubieglorocznym mistrzem F2 wygral tytul startujac z Albonem i norrisem. Jesli zal wam Roberta to moze porozmawiamy o Gaslim Grozanie i Ogórze jak oni sobie radza. Ci ktorzy maja maszyny wyscigowe na poziomie i nie martwia sie o tarki oraz w ostatnich latach na torze spredzili setki godzin
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Delo: no ale do samych rajdów go ciągnęło po prostu, podjął ryzyko z tym związane ;) też jest mi szkoda, że wygląda to jak wygląda, ale mimo wszystko sądzę że dla Roberta lepsza taka, nierówna szansa niż żadna :) co będzie z nim dalej czas pokaże.
  • Odpowiedz
@KOXsu: chyba nie zrozumiales o czym mowa.

@Odczuwam_Dysonans: gdyby ta jego taczka chociaz z dwoma zespolami mogla konkurowac... Zawsze to jakies wyprzedzania, emocje...

Ale tak czy siak, szacunek dla Roberta.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Delo: no bez przesady, jest jedynym i pierwszym Polakiem w GP, szanowaną postacią w F1 - zaszedł dalej niż niejeden mógłby pomarzyć. Ten post brzmi jakby sobie zmarnował życie, a osiągnął gigantyczny sukces
  • Odpowiedz