Wpis z mikrobloga

#polskafairplay #gwiazdowski
Odniosę się do wypocin @Tumurochir który mnie oczywiście zablokował

https://www.wykop.pl/wpis/40352981/czyli-wedlug-fake-newsow-o-gwiazdowski-i-polskafai/

- Gwiazdowski chce przyjąć 5 / 10 / 20 / 60 / 100 milionów imigrantów (liczba się zmienia w zależności od tego, kto pisze) z Indii / Ukrainy / ogółem Azji (to też w zależności jak im się chce)

Co on tu mówi? I dlaczego kłamiesz?
https://youtu.be/TrjgpTTtPeU?t=4545

- spotkania z Gwiazdowskim nie miały miejsca bo napisały o nich regionalne gazety z innych miejscowości niż te opisane

Jedynie linkowałem do znaleziska i coś w tym jest bo twoje konto mocno ruszyło gdy Gwiazdowski ogłosił start w polityce.

- zdjęcia ze spotkań z Gwiazdą są zmanipulowane i przerobione

Znaczy jak, ktoś wymazał te tłumy?

- zdjęcie z ekonomicznego wykładu dla studentów (słaba frekwencja), który odbywał się kilka godzin przed wykładem z sympatykami dowodzi, że wszystkie sale na spotkaniach z Gwiazdą są puste i nikt nie przychodzi

Nigdy tak nie napisałem, sam zresztą zrobiłeś to samo wstawiając zdjęcie z Korwinem.

- wczorajsza konferencja prasowa dla mediów była konwencją partii

Nic takiego nie napisałem.

- Gwiazdowski rezygnuje z polityki mimo, że to zdementował

- Gwiazdowski chce się dogadać z Kukizem i to plan PiSu, a kiedy to zdementował to okazuje się, że to też plan PiSu

- wrzucanie znalezisk z Gwiazdą świadczy o tym, że pracuję w jego sztabie

Na to są akurat silne poszlaki.

No i mam jeszcze pytanie na koniec ile jeszcze takich wpisów razem z kolegą @UberKatze zrobisz? #polityka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i coś w tym jest bo twoje konto mocno ruszyło gdy Gwiazdowski ogłosił start w polityce.

@gierape: w maju, po klęsce wyborczej, znowu pójdzie w uśpienie. Widać, że wewnątrz partii trwa panika bo już zaczął obrażać innych użytkowników i blokować każdy głos sprzeciwu.
  • Odpowiedz
  • 0
@gierape Kaźmierczak w 1:58 potwierdza, że Wietnamczyków chce sprowadzać. A na początku nagrania nawet nie zaprzeczył, gdy wymieniono Hindusów czy Pakistańczyków, tak że krąg krajów będzie się rozszerzał wraz z potrzebą większej imigracji.
Volki - @gierape Kaźmierczak w 1:58 potwierdza, że Wietnamczyków chce sprowadzać. A n...
  • Odpowiedz
@gierape: Jeszcze raz zapytam, bo mnie wołasz, ale nie odpowiedziałeś w tamtym znalezisku - dlaczego się tak spuszczasz nad tymi imigrantami? Jak inaczej chcesz zapewnić ręce do pracy w Polsce kiedy pracy jest coraz więcej, a Polaków coraz mniej? Sam nastukasz 5 milionów dzieci? xD Generalnie często skupiasz się na Hindusach czy Pakistańcach, ale dlaczego nie podkreślasz, że Gwiazdowski mówił też o Białorusinach? Bo ich się lubi to nie wymieniasz?
  • Odpowiedz
No i mam jeszcze pytanie na koniec ile jeszcze takich wpisów razem z kolegą @UberKatze zrobisz? #polityka

@gierape: Ja zrobiłem chyba tylko jeden wpis, w którym uświadomiłem ludzi, że jesteście bezrozumnymi partyjnymi trollami spamującymi każde znalezisko o Gwiazdowskim. Nie da się być tak z------m umysłowo za darmo, ja w to nie wierzę ( ͡º ͜ʖ͡º) I się jeszcze dziwisz, że ludzie cię
  • Odpowiedz
@gierape: wiesz, że z postępem państwa naród zdobywa coraz lepsze pracę i stanowiska? To powiedz mi teraz kto zamierza zapierdzielać w biedrze, maku, czy nawet dowodzić ci żarcie, jeżeli większość narodu idzie pracować na lepszych lepiej płatnych stanowiskach, tak samo dzieje się w Ameryce tak samo dzieje się na zachodzie, to jest cena postępu
@Poro6niec następny który by odrazu chciał uciąć 500+,to ja ci powiem nawet Korwin tego nie
  • Odpowiedz
@gierape: ogarniasz, że on mówił o sprowadzeniu tylu nie w tym czy przyszłym roku, ale bodajże do 2050 roku? Myślisz, że za 30 lat Polska będzie w identycznym stanie co dzisiaj i te dzisiejsze dziadki do tej pory nie wymrą? Dlaczego tak zakładasz?
  • Odpowiedz
Sprowadzić do 40 mln kraju 10 milionów imigrantów by znów wróciło bezrobocie na taki poziom, że utrzymanie 20% będzie sukcesem?

@gierape: I właśnie dlatego ludzie traktuja twoje wpisy, jak wpisy wsiowego głupka. Miałem wątpliwości, czy warto się wysilać, żeby cokolwiek ci odpowiadać. Dzięki za rozwianie tych wątpliwości.

Nie odpowiedziałeś na pytanie, więc powtórzę. Jaka jest twoja recepta na obecny brak rąk do pracy w Polsce?

Nikt (włączając Gwiazdowskiego) nie twierdzi,
  • Odpowiedz