Wpis z mikrobloga

Jaka to jest pieprzona polskość. Jaka to jest okropna cecha. Strajkują nauczyciele? Nie dawać im podwyżek, słabo uczą i mają luźną pracę, a jak się nie podoba to niech zmieni zawód. Strajkują rezydenci? Hurr durr lekarze to przecież bogaci w dupach się im poprzewracało, jak się nie podoba to niech wyjedzie. No, tylko że dokładnie tak się dzieje. Nauczyciele są c-----i, bo nikt dobry za taką kasę nie pójdzie do tej pracy. Więc może by to zmienić od tej strony, że dać tej kasy trochę więcej, to może znajdą się dobrze nauczyciele z pasją. Służba zdrowia też ma to w dupie. Stąd kolejki na sorach czy do specjalistów. Dobrze, że mi, polakowi się za tysiąc pińcet hurr durr w tym chlewie dobrze żyje i najlepiej iść po linii najmniejszego oporu i zamiast naprawiać problem, to mieć na to wywalone, albo udawać że go nie ma. Tak mnie w-----a ta cecha w narodzie. Najlepiej to w ogóle nic nie zmieniać i tkwić w tym gównie do nędznej śmierci
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Amerykanski-Naukowiec a może by tak pojechać po elektoracie partii rządzącej? U----ć socjale i kler. W kwestii polityki, można powiedzieć, że jestem jaroszem, ale podejrzewam, że jakby nie przewalać hajsu na głupoty, to na te ważne rzeczy by się znalazł. W tym na budżetówkę, bo bez podniesienia jej poziomu dalej będziemy tkwić w dupie.

@Singularity00 jak jest im c-----o, to czemu by nie dać? A może jak się im da, to
  • Odpowiedz
@acenokumarol: w cuda wierzysz? nic się nie zmieni poza tym, że państwo będzie stratne. Poza tym z terrorystami się nie powinno rozmawiać dla zasady.
Ogólnie jestem za tym by każdy zarabiał dużo ale nie na zasadzie takiej jak to próbuje w Polsce budżetówka wyszarpać czyli szantażem.
  • Odpowiedz