Aktywne Wpisy
Duza-fajka +146
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Znowu ten problem mam...
"Prawie" się umówiłem z laską z #tinder tylko pewien problem, bo na fotkach wydaje się wysoka, pewnie możliwe że wyższa ode mnie.
Znając #logikarozowychpaskow i #p0lka jestem dla niej karłem i to moim zadaniem jest jej powiadomić o moim wzroście, a nie odwrotnie.
Jak tu nie żyć z takimi kompleksami, jak ostatnia różowa z tindera ze wzrostem 165 cm powiedziała mi że wydawałem się wyższy, mimo że znała mój wzrost wcześniej? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Taa i co ja mam zapytać wzrost niby, to wtedy wyjdzie na to, że mam kompleksy, a odwrotnie pewnie do tego nie dojdzie, za to dojdzie do publicznego szkalowania.
Już widzę ten jej uśmieszek szyderczy...
jak mi randka na tinderze nie wypala to przynajmniej czasu nie marnuję :D
dużo lasek nie pociaga mój ryj, a jej chyba tak, więc trochę fajnie by było jak by poszło wszystko z planem
to, ze cie d--a nie pyta o wzrost to nie znaczy ze mozesz o nim nie mowic, juz o tym pisalismy kiedys
a kupiles w koncu te buty podwyzszajace?
a było ich ze 20-30
Po pierwsze powinieneś mieć na tinderze zdjęcia, na których widać wyraźnie jakiego jesteś wzrostu. W ten sposób od razu odsiejesz ziarna od plew i pokażesz, że nie masz na tym punkcie kompleksów (nawet jak masz to warto chociaż sprawiać wrażenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
Natomiast w sytuacji, w której znalazłeś się teraz po prostu napisz jakiego jesteś wzrostu wplatając
ja stawiam, ze to tak z 4-5 ci jakos daje czyli masz okolo 177-8 ale to tez ok
@milosz204: xD nie, lepiej będzie jak bym po prostu spytał o wzrost, no niby jak by to miasło wyglądać?
"Haha, ostatnio byłem w sklepie i nie mogłem dostać moich ulubionych czipsów, bo były za wysoko, ciężko z moimi 174 cm
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
widać mimo wszystko jej nie przeszkadzało, p------e one są jakieś XD
https://www.wykop.pl/wpis/40306265/tinder-badoo-przegryw-skad-w-sobie-wziac-ta-chec-n/
Nie wiem, nie mam ochoty się spotykać i r----ć nawet.
Może to p---o, libido, wiek już ten, ale nie mam już tej energii jak w tamtym roku.