Aktywne Wpisy
FedoraTyrone +22
W realnej pracy chyba tylko junior i początkujący mid podnieca się "clean code" i podobnymi rzeczami. Doświadczony programista wie, że tak naprawdę najważniejsza jest wiedza domenowa. Im bardziej ktoś to rozumie tym bliżej mu do seniora i bycia kimś więcej niż tylko klepaczem.
#programowanie #programista15k #pracbaza
#programowanie #programista15k #pracbaza
WykopX +62
Bardzo przepraszam, że tak długo to trwało, ale jest!
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pieczzwykopem #foodporn
Van Hauktopf ty widzę, robiłeś dla większej ilości osób? Jak wrażenia innych :)?
PS Widzę, że trochę za długo przytrzymałeś na ostatnim etapie w piekarniku, bo żółtko nie jest płynne.
ja dopiero o przepis pytałem :D
Robiłem dla siebie i różowej na dwa dni. Jutro już tak nie będzie smakowało, ale odgrzeje się gdzieś. Celowo dłużej przytrzymałem bo różowa nie znosi płynnego białka, a jak już to białko się ścięło to żółtko było takie półpłynne. Następnym razem swoje wyjmę szybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°)