Aktywne Wpisy
Blondynka34 +355
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Na #!$%@? ja to włączyłem. Do widzenia - uruchomie ponownie za pół roku zobaczyć czy coś się zmienilo
#bekazpisu #bekazpodludzi #zalesie #nauczyciele
Komentarz usunięty przez autora
Przypominam, że nauczyciele od lat domagali się podwyżki i od lat grozili strajkiem, z tym samym Broniarzem na czele
Nie wiem o co chodzi Broniarzowi ale 6 lat temu chodziło mu o to samo, więc twierdzenie, że to działanie anty PiS... Ehh xD
Btw obejrzałem 1/3 tego wywiadu i już mogę powiedzieć, że Mazurek, moim zdaniem, doskonale wpisuje się w linie propagandową Tvpis - od pierwszej minuty atakowanie Broniarza, że jest politykiem działającym w porozumieniu z opozycją - wszystko zbijane konkretnymi argumentami i
No najważniejsze że na koniec nam się tutaj przedstawiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobrej nocy
Komentarz usunięty przez moderatora