Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 214
O #!$%@? w #tvpis właśnie mówią o tym, że nauczyciele biorą udział w akcji politycznej mającej na celu zmianę wyników wyborów i spekulują, że są już dogadani z kimś kto im da te podwyżki w zamian za obalenie #pis

Na #!$%@? ja to włączyłem. Do widzenia - uruchomie ponownie za pół roku zobaczyć czy coś się zmienilo

#bekazpisu #bekazpodludzi #zalesie #nauczyciele
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@lekkonieobecny: uważam że twierdzenie, że strajk jest po to, by odsunąć PiS od władzy to foliarstwo lvl 9000 (a w wykonaniu Tvpis po prostu propaganda)

Przypominam, że nauczyciele od lat domagali się podwyżki i od lat grozili strajkiem, z tym samym Broniarzem na czele
  • Odpowiedz
  • 12
@lekkonieobecny: to nawet jeszcze większe foliarstwo - termin strajku jest wycelowany w termin egzaminów bo wtedy najbardziej zapiecze, a o to im chodzi - żeby zapiekło.

Nie wiem o co chodzi Broniarzowi ale 6 lat temu chodziło mu o to samo, więc twierdzenie, że to działanie anty PiS... Ehh xD
  • Odpowiedz
  • 1
@lekkonieobecny: nie zrobił strajku bo to było 2 lata po podwyżkach, więc poziom frustracji nie był jeszcze taki wysoki, a nauczyciele dostali od rządu obietnice, które nie zostały później dotrzymane

Btw obejrzałem 1/3 tego wywiadu i już mogę powiedzieć, że Mazurek, moim zdaniem, doskonale wpisuje się w linie propagandową Tvpis - od pierwszej minuty atakowanie Broniarza, że jest politykiem działającym w porozumieniu z opozycją - wszystko zbijane konkretnymi argumentami i
  • Odpowiedz
  • 0
@lekkonieobecny: to że politycy PiSu wychodza z wywiadów nie świadczy o tym że nie jest propagandysta xD

Beton

No najważniejsze że na koniec nam się tutaj przedstawiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobrej nocy
  • Odpowiedz
  • 0
Ziom, pis ogłasza coraz to nowe sposoby rozdawnictwa, którymi chce kupić głosy idiotów. 500 na kazde dziecko, 13 emerytura itd. Kiedy mieli głosować jak nie teraz? 1. Egzaminy i matury więc wszyscy rodzice zetkna się z tym problemem. 2. Idą wybory. W budżetówce jest to najlepszy okres do walki o podwyżki. 3. Rząd rozdaje pieniądze ale na edukację nie ma.
  • Odpowiedz