Wpis z mikrobloga

Na tagu pojawił się filmik w którym isamu mówi, że dostał poważną ofertę od polsatu i ją rozważa. Isamu chodzi tylko o pieniądze wiec żadnej lojalności wobec fame mma oraz bombela mieć nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wyobraźcie sobie teraz jak Polsat, robi własną galę i podbiera wszystkich fejmów bombelowi? Poprzez fejmów mam na myśli isamu, malczyńskiego, reziego i ogólnie całą topkę youtube xD Bombelowi zostały by tylko jakieś polaczki, amadeusze oraz bonusy. Na bonusa to w sumie najbardziej pluje, typ przegrał 7 walk pod rząd. Totalny bezbek, może był smieszny 10 lat temu ale teraz to jest gównem podkładającym się w walkach i reklamującym co popadnie.

Ogólnie dla bombla jestem neutralny ale z racji tego, że lubię dymy to niech się nawzajem zagryzą! Polsat vs bombel!
#famemma
#danielmagical
  • 21
  • Odpowiedz
@Obludnikk ja słyszałem że na innych galach podpisują umowę np na 3 walki i ze w tym czasie nie zrezygnują i nie będą walczyć dla innych federacji a jak złamią zakaz to muszą zapłacić 100 tys . Fame MMA powinno takie coś zrobić i wtedy żaden by nie odeszedl
  • Odpowiedz
@Obludnikk: ogólnie teraz bonus i taxi złotówa robią streamka razem... W jednym z wywiadów bonus mówił. "Stawiajcie na taxi złotówę". Dlaczego wszystkie grubasy muszą być oszustami?
  • Odpowiedz
@Ebane: xDDDDDD 250k ludzi na konferencji.Milion osób na ppv. 10k na hali. 200k na restreamach ppv. Milionowe zasięgi. Linkiewicz top 2 w zasięgach zaraz po lewandowskim HAHAHAHAHA nie gwiazdy, jakies szczochy masz racje
  • Odpowiedz
  • 1
@Obludnikk walki fajnie pooglądać, ale te osoby to w większości content dla gimbusów. nie wiem czy można nazwać je gwiazdami xD dla dzieci może tak
  • Odpowiedz