Aktywne Wpisy
brixo +5
Prawnicy jednogłośnie twierdzą, że za popełnione czyny, Hołowni i Bodnarowi grozi od 10 lat pozbawienia wolności aż do dożywocia.
Dodajmy, że obaj mają dość młode żony, a nawet małe dzieci, którym jak widać beż chwili zawahania, rujnują życie.
Sprawiedliwość zawsze PO-wraca. Nie pomogą tłumaczenia, że były opinie prawne. Nie pomogą tłumaczenia, że tego chciał Tusk.
Tusk ma czyste ręce, a brudną robotę wykonują za niego ludzie tacy jak Bodnar, Hołownia czy Sienkiewicz...
Dodajmy, że obaj mają dość młode żony, a nawet małe dzieci, którym jak widać beż chwili zawahania, rujnują życie.
Sprawiedliwość zawsze PO-wraca. Nie pomogą tłumaczenia, że były opinie prawne. Nie pomogą tłumaczenia, że tego chciał Tusk.
Tusk ma czyste ręce, a brudną robotę wykonują za niego ludzie tacy jak Bodnar, Hołownia czy Sienkiewicz...
ladykagami +6
#silenthill #ps5 #playstation #gry
Poziom graficzny i gameplayowy ocena: Bloober/10
Niech oni już oddadzą tę markę Capcomowi bo żal na to patrzeć
Poziom graficzny i gameplayowy ocena: Bloober/10
Niech oni już oddadzą tę markę Capcomowi bo żal na to patrzeć
Hej specjalisci, jakie narkotyki mają objawy odstawienia, które polegają na paranoi, uczucie że ktoś cię śledzi i wszyscy działają przeciwko tobie? Tak sobie przypomniałem to moja siostra kiedys się trochę #!$%@?, w momencie kiedy chciała się ogarnąć i rzucić, nie wychodziła 0.5 roku z domu i miala wyzej wymienione objawy. Teraz już minęło parę lat i jest w miarę normalnie, a ja będąc ciekawskim pytałem jej wiele razy co zarzucała jak ćpała, ale nie chce nigdy mi powiedzieć. Dodam że było to koło 10 lat temu, także rynek był pewnie wtedy trochę inny.
#narkotykizawszespoko
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Pół roku to za dużo imo na prąd
Komentarz usunięty przez autora
Siore masz może jebnietą opie na umyśle
W takim razie nie radzę tobie brać, bo w rodzinie nic nie zginie jaak to mówią