Wpis z mikrobloga

Eh stresujące dni
Bylam na rozmowie o prace, sto razy lepsze warunki niz mam obecnie. Wydawalo mi sie ze poszlo dobrze.
Maja zadzwonic z decyzja w poniedzialek/wtorek.
Wlasnie zobaczylam ze wczoraj od nowa wystawili ogloszenie na to samo stanowisko ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie ze po ptokach.

Tak bardzo chce zmienic prace!! Mam dość obecnej (,)
Musiałam sie gdzieś wyzalic
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tonietakkkk: niestety, raczej po ptakach.
Nie ta to inna. Może nie szukaj przez ogłoszenia tylko roznies do firm w których chciała bys pracować? Wszędzie jest rotacja... Wtedy zawsze większe szanse bo szefostwu odpada wystawianie ogłoszenia itp tylko "już ktoś jest"
  • Odpowiedz
@Tonietakkkk: niestety, są czasem kogoś szukałem i to tak wygląda. Ale na plus - odkłada się cv z 1 tury, jest druga tura i je ma nikogo lepszego - wracamy do planu a) ;)
To tak na pocieszenie.
Tez nie wiem jaka branża itp
  • Odpowiedz
@Tonietakkkk: zanos do hoteli z uśmiechem. Jeżeli będziesz miła dla osoby której dajesz da na półkę inaczej pójdzie do śmieci.
Wybierz wszystie hotele /obiekty gdzie masz blisko lub chciała bys pracować i po sprawie.

Jeżeli już pracujesz w zawodzie i jednak Cie nie zatrudnili to albo myślą że chcesz dużo kasy na start. Albo że z jakiegoś powodu się tam zwalniasz i u nich będzie podobnie. Raczej łatwo jest przejść że stanowiska na to samo stanowisko więc nie rozumiem.
Chyba ze na stanowisko niżej to mogą myśleć że szukasz czasowo i o to się martwić.
Wydaje mi się ew. Ze jeżeli jest to na pracuj pl to ogłoszenie samo się odświeża po tygodniu (z góry się płaci 300zl za to żeby 2 razy się wbilo na top 1
  • Odpowiedz