Aktywne Wpisy
damianooo8 +510
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +79
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 48.8% (1127)
- Nie 51.2% (1182)
W międzyczasie plan się zmienił i kwota jest 2x większa, natomiast wymagania...Wymagania są takie, że może być to cokolwiek. Miałem upatrzone marki, ale co się dzieje na rynku to jest jakiś dramat. To co jest wystawione w fajnej cenie - znika w przeciągu kilku minut. To co jest w normalnej cenie - znika w przeciągu godzin. To co wisi na portalach - wisi z konkretnych powodów. Nie mam jak uciec z pracy, więc na oglądanie mam czas tylko popołudniami.
I tym sposobem, przez te 2 miesiące, znalazłem całe 6 samochodów, z czego na żywo zdążyłem obejrzeć jeden. Oczywiście odbiegał stanem od ogłoszenia xD
I teraz tak: wymagania mam kompletnie nieokreślone: lpg, do 5-6k. Samochód raczej na trasy po 200-300km, po mieście okazjonalnie. Moje dotychczasowe typy: Panda/corsa c/fabia/octavia/avensis- czyli jak widać, kompletny rozrzut.
Pytanie numer dwa. Gdzie szukać? Otomoto i olx mam w zakładkach. W komisie na Chrobrego straciłem tylko czas. Jakieś tipy, gdzie w 3city poszukać?
#gdansk #trojmiasto #motoryzacja #pierwsze4kola
Później tylko sprawdzanie numeru telefonu w google xxx xxx xxx, xxx-xxx-xxx, xxxxxxxxx zeby sprawdzic czy nie handlarz i liczyc na szczescie
Szukaj też w ogłoszeniach na trojmiasto.pl
@buchowo: Kuuuurła stary. Kompletnie zapomniałem że na tym portalu są ogłoszenia. Przejrzałem na szybko i oczywiście nic tam obecnie nie ma, ale będę sprawdzał. Klekota nie chcę.
ostanie ( fiat panda ) to zadzwoniłem w dniu wystawienia i następnego dnia rano ( firma ) byłem po auto, za mną była już kolejka chętnych
panda 1.2 z klimą firmowa z przebiegiem 30 k :) i jeszcze na fakturę,
Potwierdzam. Miałem taką. Kupiłem za 3300zł. Przejechałem 75 000km w ciągu niecałych 5 lat. Jak sprzedawałem, to miała już 21 lat. Silnik i skrzynia nie do zdarcia. Tylko ruda chrupała...
https://www.olx.pl/oferta/opel-astra-1-6-lpg-klima-167tys-przebiegu-CID5-IDznrgR.html
Golf IV w gazie, wyprać środek, zostaną z ~2k na naprawy
Komentarz usunięty przez autora
Albea - rozważałem ją, ale...to albea. Jest okropna. Obawiam się słabego silnika, bo te auto jednak swoją masę ma. Ten samochód jest tak niepopularny, że nawet zbyt wiele na forach o nim nie szło doczytać.
Co
Od siebie polecę Fabie - jeżdżąca bieda, ale nie do zajechania i na maksa tanioszka