Wpis z mikrobloga

@marv0oo: sam mówił w programie, ze miał mnóstwo ludzi i przyjaciół którzy mieli wysyłać smsy na jego korzyść ale jednocześnie przy trzecim głosowaniu z rzędu nawet nie chciałby na nich liczyć bo nie wypada. Myśle, ze każdy w domu ma tak samo - przyjaciół którzy wspierają swoich bliskich, a co do PRu to żadnego nie widziałem. Pewnie Igor nie zatrybił bo mu się bufor przepełnił.
  • Odpowiedz
@maciej-borowicz mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiałeś - chodziło mi o to, że rozkręcili tam dyskusję, że niby miałeś plecy na zewnątrz (w postaci osób, które głosują na inne osoby gdy jesteś nominowany), a prawda jest taka, że przecież każdy uczestnik ma znajomych / przyjaciół / rodzinę, którzy pewnie klepią te SMSy. Tak samo niczym zakazanym nie byłoby, gdybyś miał nawet za sobą agencję, która dbałaby o PR podczas Twojego
  • Odpowiedz
@maciej-borowicz: @marv0oo: Lepszy jest patent na wygranie tego programu. Przeznaczyć na każdą nominację w której się będzie uczestniczyć gdzieś z 10tyś złoty na smsy wychodzi gdzieś ponad 2,700głosów. Przez tydzień w którym Walczyłeś z Natalką o odpadnięcie było wysłanych tylko 1,470 (750Maciek) (720Natalka) Także mieć przewagę 2tyś głosów można iść jak przecinak do finału i nie bać się o jakieś marne nominację. Dajmy na to, że będzie się
  • Odpowiedz
@BananowyBananowiec: @maciej-borowicz nie no już nawet nie chodzi o kalkulacje, tylko Igor ubrał cały fakt jakby Maciek miał w tle jakąś potężną propagandę odpaloną a umówmy się, tak naprawdę nawet agencja PR byłaby wskazana dla wszystkich uczestników biorąc pod uwagę jaka tam odchodzi manipulacja informacją
  • Odpowiedz
@baltazaur: Znaczy on w tej rozmowie powiedział, że Maciek miał zatrudnionych ludzi od PR a między nim a Natalką była różnica tylko 4%. I doszli do wniosku, że może i jakieś tam zabiegi PR docierały np do 50tyś ludzi ale większość z nich tylko przeleciała dalej i nic z tym nie robiła.
  • Odpowiedz
@BananowyBananowiec: nawet jakby miał ludzi od PRu to w jego pozycji to zrozumiałe z racji chociażby kariery zawodowej to jedna kwestia, a druga - nie chcę wróżyć z fusów, doczekamy się czasów aż zejdzie im NDA. Biorąc pod uwagę co działo się we wcześniejszych edycjach BB (mieli możliwość korzystania z telefonów na przykład) - nic absolutnie mnie nie zdziwi i nikogo nie powinno. Bardziej spostrzegawcze osoby dojrzą pewne schematy w
  • Odpowiedz
@baltazaur: Z tym używaniem telefonów to jest bardzo dziwne bo z jednej strony jestem przekonany, że nie mają telefonów i raczej TVN by sobie na jakąś taką wpadkę nie pozwolił. A z drugiej strony 1 noc w domu BB i instastory Natalki było jednoznaczne, że ma telefon bo wstawiła relację jak sobie leży w łóżku.
  • Odpowiedz