Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +128
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

Zwolniłem się z pracy (umowa zlecenie). Miesiąc później firmę,którą przejął syndyk wypłacała pieniądze pracownikom,ja też się załapałem. Była to kasa z Gwarantowanego Funduszu Świadczeń Pracowniczych.
Okazało się,że nie powinienem dostać tej kasy i firma chce zwrotu (2,5kzł) ale oprocz tego chcą zwrotu zaliczek które były częścią moich poprzednich pensji (około 500zł). Nic o tym nie wiedziałem,firma mnie o żadnych zaliczkach nie informowała.
Co robić oddać kase,mieć w------e czy iść do adwokata? Jezeli chodzi o adwokata czy radce prawnego to konsultacja i ewentualnie jakieś fachowe pismo moze kosztować mnie 500zł
#prawo #pytanie #pracbaza
Co robić?
@karer: tak,pieniądze są od syndyka,który przejął firmę dlatego napisałem,że pieniądze są od firmy. Syndyk w pierwszej chwili przyznał,że pieniądze mi się należą a później okazało się że doszło do błędu. Dodam,że taką samą dytuacje ma kilkanaście innych osób z tej
@dociekliwyobserwator: mocny argument, na pewno przekona sąd